2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ﺳﻼﻡ ﺷﻜﻴﻞ ﺟﺎﻥ ﺑﻴﻨﻲ ﻣﻦ اﺳﺘﺨﻮﻧﻲ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺩﻛﺘﺮ ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩﻡ. ﺗﻮﻱ ﻣﻂﺒﺶ ﺑﻴﻨﻲ ﻫﺎﻱ اﺳﺘﺨﻮﻧﻲ ﻫﻢ ﺩﻳﺪﻡ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﻪ ﻧﻆﺮم ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﻧﻴﻤﻪ ﻓﺎﻧﺘﺰﻱ ﻫﻢ ﺯﻳﺎﺩ ﺩاﺭﻩ ﭼﺮا ﺧﻮﺩﺕ ﻳﻪ ﺳﺮ ﻧﻤﻴﺮﻱ ﻣﻂﺒﺶ ﻋﺰﻳﺰﻡ? ??
هماجان،یه بار رفتم ولی نمونه های اون روز شانس من اکثرا گوشتی بودن...بخاطر بچه کوچیک نمیتونم زیاد مطب گردی کنم....بینی منم بیشتر غضروفیه تا استخوانی...ومن بینی فوق العاده طبیعی میخوام به گونه ای که اصلا معلوم نشه عمل کردم به نظرت میشه؟؟؟؟؟البته بینیم خیلی کم کاره فقط کلوملام یه کم بلنده وارتفاع بینیم(از نوک بینی تا صورت)یه کم درازه،یعنی پره های بینیم مشکلی ندارن..
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
مرسی شامانای عزیر. اطلاعاتت بسیار مفید بود. راستش این عمل به دلیل انحراف شدید باید زیبایی هم روش انجام شه و یعنی جزیی از پروسه درمانش. اگر انحراف و زیبایی باشه میخوان لطف کنی نظرتو یگی. بازهم تاکید میکنم انحراف در رفتگی شدید و زیبایی. یه دنیا مرسی
ﻣﻨﻢ ﻳﻪ ﭘﺴﺮ ﺩﻭﺳﺎﻟﻪ ﺩاﺭﻡ ﺷﻜﻴﻞ ﺟﺎﻥ ﻣﻴﻔﻬﻤﻢ ﭼﻲ ﻣﻴﮕﻲ اﻭﻥ ﺩﻓﻌﻪ ﻛﻪ ﺭﻓﺘﻲ ﭘﻴﺶ ﺩﻛﺘﺮ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﻬﺖ ﭼﻲ ﮔﻔﺖ? ?? ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﻳﻜﺸﻨﺒﻪ ﻫﺎ ﻣﻂﺒﺶ ﺷﻠﻮﻏﺘﺮﻩ اﻳﻦ ﻳﻜﺸﻨﺒﻪ ﻛﻠﻲ ﺑﻴﻨﻲ اﺳﺘﺨﻮﻧﻲ اﻭﻧﺠﺎ ﺑﻮﺩ
قمر من دوستام 10 تومن هزینه کردن اما حتی مثه منم راضی نیستن .مهم اینه که بینی به فرم صورت بیاد مگه یه دکتری که 10 تومن میگیره میخواد دیگه رو بینی من چی پیاده کنه .بنظرت رو بینی من دیگه چکاری میشد کرد؟؟نکنه من کم توقع شدمممممممممم
هما جون من متاسفانه پیش دکتر نرفتم فقط بیمار را دیدم شاید این یکشنبه برم...شما که بیشتر رفتید به نظرت میشه طبیعی طبیعی...
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
2810