2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لطفا کمک! بینیم گوشتیه یکم انحراف اینجا چراغ خاموش بدون ثبت نام اومدم چند روز استفاده کردم.. بر اساس بحث ها و نظراتتون رفتم مطب سجادیان و یحیوی. سجادیان که بعد کلی شوخی گفت بیس بینیت رو نمی تونم زیاد جمع کنم.. گوشتیه و اینا.. گفت پیشنهاد نمی کنم عمل کنی.. گفت ورم میکنه یه مدت طولانی و ... ناز کرد خلاصه. حس کردم یا کار راحت تر دوست داره.. یا حاضر نیست مسولیت بپذیره.. البته انگار مدلش هم هست یحیوی بر عکس. گفت خیلی کارا میکنم. خیلی بهتر میشه. بسته عمل می کنم. ورم کارام کمه.. خوب دوتا مشکل دارم فعلا باهاش.. یکی اینکه دستش باز هست برای جمع و جور کردن نوک بینی؟ و دو اینکه هر چند بینی من سرشار از مشکله ولی مشکلش از نمای روبرو بیشتره.. یحیوی هم تو عکساش از نمای روبرو در رفته کامل.. یه نمونه نشون داد بد نبود.. ولی مسلما نمای روبرو نداشت! راستش مطب گردی من اندازه دخترا مفید نیست. زیاد نمی شه ذل زد.. یا وارد بحث شد
Unknown دوست عزیز بازم مطب گردی کن هر موقع کار یه دکتر به دلت نشست و مطمئن شدی ازش اوکی کن! سجادیان همینجوریه - ادمو سیر میکنه از زندگی یحیوی هم که فقط میگه بیا عملت کنم هر جفتشون کارای خوب دارن باید چند بار دیگه بری مطب تا نمونه ببینی اگه پسندیدی بسم الله نه که یه دکتر دیگه!
http://rhinoplasty-info.rozblog.com
من دکترم و از همین تاپیک پیدا کردم و عملم کردم ،و به نظرم دکتری که کارشو بلد باشه کافیه، دیگه عمل اولی و دومی نداره الانم اگه هرز گاهی سر میزنم به خاطر اینه که میخوام کمکی کنم به دوستان، همینطور که قبل از عمل دوستان به من کمک کردن حالا اگه ایجاد مزاحمت شد، میبخشید شکیبا و سارای تنها عکسمو براتون پ خ میکنم
موجی جان شما بینیت چه جوری بود و الان راضی هستی میشه بعکسی؟من عاشق کارای سجادیان شدم اینجا هم خوندم که واسه بینبهای گوشتی گزینه خوبیه ولی من ترمیمی هستم و دوست دارم باهاش عمل کنم چهارشنبه به من گفته بیا ببینمت تو فیسبوکش یه عالمه دخترای عمل شده با ایشون هستن که عالی هستن ولی میگن دکی زیاد امیدواری نمیده میشه از سجادیان برام بگی
سلام به همه یه سوال از بروبچه هایی که سجادیانو بهتر میشناسن راستش من عکسای سایتشو دیدم و به نظر خوبه که همه میگن ناراضی ندیدن از بچه های اینجام بینی های خوبی دیدم اما چرا عکسای سایتش یه طوریه مثلا خیلی بعضی هارو کوتاه کرده یا جای بخیه ها از روبرو زیر پره ها یابعضی به نظر استخونیه اما بعد از عمل سره بینی خیلی تپلتره تازه و اینکه خط پره وکلوملا توی بعضی تو یه خطه ویه حالته خوکی کرده من اشتباه میکنم آیا؟
موجی جان مرسی داداش منم فیسبوک سجادیان برام جالب بود.. محبوب بود کلا. اگه اینو نمی دیدم صد در صد ریجکت بود. چون حس بدی نسبت به قبول عواقب کارش بهم داده بود تو مطب. کلا کار کم ورم و پر ورم داریم؟ باز و بسته فرقی دارن؟ من زیاد حوصله ندارم شماها که گشتید.. لطفا بگید من با این مشخصات کجا عمل کنم؟!
بریسا جون بخاطر کوشتى بودن, نادریان رو بیشنهاد نمیکنم. بنظر میرسه بینیت کم کار نیست. بس دور نادریان که تخصصش تو استخونى و کم کاره رو خط بکش. تو لیستت برزنجى و سجادیان رو اضافه کن. از احمدى خاص جیزی نمیدونم. محبی بد نیست. اونم فکر کنم بهتره استخونیارو عمل کنه!:-) من فقط ازین دکترا شناخت دارم. نظر شامانا و فران جونم ببرس. اونا ماشالله ید طولایی دارن تو شناخت دکترا :-)
بینی من فوق العاده گوشتی بود کلا من امیدی نداشتم وقتی با سجادیانم صحبت کردم کلا نا امید شدم ولی چون کاراش کامل به دلم نشسته بود و ناراضی اصلا ندیدم ازش اوکی کردم ادم باید واقع بین باشه میتونست بینی منو کوچیک کوچیک کنه جوری که از نظر ظاهری منو راضی کنه ولی اولویت و میذاره برای تنفس! چون واقع تنفس مهمه یه بینی زیبا با مشکل تنفسی اصلا خوب نیست ! یه عمر باهاتونه دیگه! البته بعضیا راضین 4 تا بیماری دیگه پشت بندش بگیرن ولی فقط بینیشون خوشگل باشه مثلا این چیزیه که سجادیان واقعا اهمیت میده بعد اون بحث زیبایی و فرم بینیه که تا حد امکان کوچیک میکنه و سعی میکنه جمع و جورش کنه - نوک بینی ها اصلا تیز نیست و تقریبا گرده و کلا طبیعی کاره - جدیدا یه مقدار قوس هم میده و با ارتفاع کم ! کاراش پر ورمه (تا 2 سال ممکنه طول بکشه ) من هنوز بعد 1 سال ورم داره بینیم اون عکسای سایتش ممکنه وقتی گرفته که ورم نوک بینی کامل نرفته ! جای بخیه هم اگه رعایت نکنید (مثل من ) میمونه ! به حرف بیمار گوش میکنه - کلا جز جلسه اول که برای ویزیت میرید اخلاقش خوبه - اونم میخواد توقع طرف و بیاره پایین بعد قیمت مناسب و پشتیبانی عالی بعد عملاش اونو میتونه تو رده دکترای نه عالیه عالی بلکه یه دکتر خوب و قابل قبول قرار بده با این تفاسیر من تقریبا راضی هستم - همون 60-70 % سابق! تا ویزیت بعدیم و ...
http://rhinoplasty-info.rozblog.com
2810