2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترنم جان: بله صاف کردن انحراف تیغه و جا انداختن شکستگی تیغه ی بینی مهارتیه که هر دکتری نداره. ممکنه دکتری کار زیباییش حوب باشه اما کار انحرافش خوب نباشه و برعکس. درباره ی اعمال زیبایی یزدانفر و قوجقی و برزنجی اصلاعاتی دارم. اما درباره ی انحراف و جا انداختن، درباره ی یزدانفر ، پسر داییم یکی دو ماه پیش با صورت دچار یه ضربه ی شدیدی شد و بینیش شکست. چون اورژانسی بود تو هفته ی اول من دکتر یزدانفر رو معرفی کردم. توی تاپیک هم تعریف کردم که پسر داییم 13 سالشه، دکتر بهش گفت عزیزم بینیت نشکسته، بعد بقلش کرد گفت اسمت چیه؟اونم تا اسمسو بگه دکتر بینیشو جا انداخت. تا الان هم من می بینم که تیغش صاف شده و مشکل تنفسی نداره. حالا بعدها رو دیگه الله اعلم. کاربری هم به نام nunush انحراف ظاهری تقریبا زیادی داشت و با یزدانفر عمل انحراف+زیبایی انجام داد که من عکساشو دیدم بینیش کاملا صاف شده بود. تو پیام خصوصی هم پرسیدم گفت تنفسش خوبه. درباره ی دکتر برزنجی هم می گن کار انحرافش خیلی خوبه. مشکل تنفسی هم من نشنیدم اصلا ازش. کاربری به اسم ققنوس باهاش عمل زیبایی+انحراف انجام داد. من تو مطب برزنجی دیده بودمش. بینیش انحراف ظاهری شدیدی داشت که الان بهم می گه انحرافش کاملا برطرف شده و بابت تنفس و بویایی هم عالیه. دکتر قوجقی هم که خیلی تو مسایل درمانی معروفه. خیلی هم باتجربه هست. من نمونه ازشون ندیدم. چه زیبایی و چه انحراف و شکستگی. اما باهاشون ویزیت شدم. مشخص بود که خیلی تبحر دارن. دیر به دیر وقت می دن البته. در کل دکترهای خوبی رو در انحراف اسم بردی عزیزم. اگر فقط عمل انحرافه، هر 3 اینها خوب هستن با همون تفاصیلی که گفتم. اما اگر زیبایی هم هست ، بحث متفاوت می شه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Katy joon من از زینلی یه چندتا عکس دیدم. که خوب بودن. قلمی و تمیز و نسبتا طبیعی. عکسای سایتش هم خیلی تمیزه و طبیعیه. اما توی مطب یزدانفر یه نمونه دیدم اصلا تمیز نبود. قلمی بود اما جالب نبود، پرسیدم گفت با زینلی عمل کرده. تعجب کردم. در کل دکتر باتجربه ایه. مشکل تنفسی نشنیدم. یسری می گن دستش به کج می ره اما من ندیدم. دکتری هست که ارزش رفتن داشته باشه. اگر بری و زیاد استقبال نکنه بدون که زیاد راغب نیست. نرخش هم حدود 12، 13 هست تا اونجاییکه می دونم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
صبح روشن درخواستمو قبول کن و اینکه چقدر هزینه کردی؟ بینیت گوشتی بود چه ایرادایی داشت ممنون میشم بگی دکتر نگفت چقدر بهتر میشی ؟الان راضی هستی از بینیت یکی از بچه ها میگفت به درد ترمیم نمیخوره و بی تجربه هستش نظر شما چیه عزیزم
عزیزم، من بینیم تقریباً گوشتی بود، یعنی غضروف نوک بینیم بزرگ بود و ارتفاع بینیم زیاد بود( ارتفاع منظورم فاصله نوک بینی تا صورت)، و خط پره هام زیاد تو رفته بود دکتر بهم گفت قبل از عمل چیکار میخواد انجام بده وگفت مدلش از الان طبیعی تر میشه ولی نوکشو جم میکنم و ارتفاعشو کم خط پره هاتم پیوند غضروف میکنم من قبل از عید وقت عمل گرفتم، هزینم ٤ تومن شد
سلام صنوبر جان میشه عکس قبل و بعدو بزاری؟ خوشحال میشم بتونم کار ببینم مخصوصا اگه بینیت پرکار باشه ببخشید دوستان ترمیمی چون اینجا عمل اولی هستن به نظرتون بهتر نیست مبحث ترمیمیو تو تاپیک ترمیمی ادامه بدیم که با اینجا قاطی نشه،،البته معذرت فراوان
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
آره صبح روشن جان عکس بزار حتما.... با این اوصاف بینی منم شبیه بینی توست...میخوام ببینم بعد عمل چه شکلی میشه
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
شامانا جان حداقل توجوابمو بده ..بینی طناز طباطبایی عملیه؟باکی عملیده؟یا اینکه سبک کدوم دکتر این شکلیه؟؟؟؟
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
شکیل جان بله به احتمال زیاد عملیه. نمی دونم دکترش کیه متاسفانه
2810