2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها من دیروز با دکتر خشایار احمدی عمل کردم. الان زیر چشام کبود شده. و ورم داره. چی بزارم روش. فقطکمپرش ییخ کافیه. تا کی باید بزارم. چه چیزای دیگه میخواد. بچه ها لطفا جواب بدین. من کار میکنم. میخوام زودتر خوب شم برم سر کار. ممنون
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
مهسا جون مبارک باشه عزیزم امیدوارم بینیت خوشگل و شیک شده باشه. عزیزم برای رفع کبودی برگ آلوورا رو بگیر ژلشو بمال رو کبودیات. همینطور مالیدن آب کرفس روی کبودیا تاثیر داره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Mahlagha joon اگه مغزی که نمک نداشته باشه بهتره عزیزم نمک تورم و التهابو تشدید میکنه عزیزم ماهیچه خیلی خوبه البته عصاره اش هم خیلی خوبه اگه أب پاچه هم بتونین بهش بدین اگه دوست داشته باشه که عاله عزیزم
21 خرداد با یحیوی...
درود بر همه دوستان قدیمی لطف کن یه مشروح اخبار بگن اگر کسی هست :) با تشکر
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
درود شامانا ایمیلتو خوندم من خیلی درگیر بودم اصلا خواب و خوراک نداشتم اوضام خوب نبود کلا واسه همون نیومدم ایشالا اکی میشه این روزا سعی میکنم بیشتر سر بزنم تا ببینم چه خبره محمد سینا درود من یه چیزایی یادمه با کی عمل کرده بودی؟ با کی داری ترمیم میکنی؟ چرا؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
چقدر تاپیک افتضاحه!!!! همش پست های تک خطی و بی دلیل لطفا دوستان در نحوه نگارش پست هاشون دقت کنن درست یه مدت نبودم اما الان که هستم اسپم از امروز ممنوع تعریف اسپم هم صفحه اول تاپیک هست حتما مطالعه کنید که در صورت برخورد یه وقت ناراحت نشید
سلام دوستای خوبم من 55 روزه که عمل کردم.اگه یادتون باشه با دکتر فلاحتی. میخوام بدونم تا کی باید رو به بالا بخوبم.در ضمن خوردن غذاهای سفت موردی نداره؟ اخه میدونید چیه من امشب بروستد مرغ خوردم والانم حسابی نگرانم و عذاب وجدان دارم.
dokhmalenaz اکه بدنت قوى باشه, این حالتها بعد عمل بهت دست نمیده. خیلی مهمه که از یه هفته قبل از عمل خودتو تقویت کنى. شب قبل از عمل من یه سیخ کباب جنجه بدون نون خوردم و یک جهارم آناناس.صبح. روز عمل هم ناشتا بودم,خداروشکر نه حالت تهوع داشتم, نه غش و ضعف.
dokhmalenaz اولا فکرهاى منفی رو بذار کنار و مثبت فکر کن. توکل بخدا کن و برو جلو. انشالله که جیزی نمیشه. عزیزم منظور از تقویت کردن, زیادخوردن نون و برنج نیست. باید ماهیجه ,کوشت تازه,سینه مرغ کباب شده, سبزی ها و میوه هاى تازه رو خوب بخوری. شب قبل عمل من یه قرص آرامبخش خوردم و تا صبح خوابیدم.
سلام بچه ها من سه روزه عمل کردم. توی وشام پر خون هستش. خیلی ورم کرده صورتم. کبود و قرمز هستش. چکار کنم.? کمپرس یخ بزارم یا نیازی نیس. تورو خدا میترسم. به دکتر زنپ میزنم جواب نمیده. ممنون میشم بهم بگین چکار کنم. من همش دراز کشیدم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
2810