2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015408 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Mahlaghajoon2 من توی صفحه ی 1043، پست سوم، برای بهارسارا نوشتم همه چیز رو درباره خوابیدن ورم بعد از عمل بینی، اون رو بخون حتما عزیزم. مغزیات نمکی اصلا مصرف نشه. (گردو و پسته ی بی نمک. پسته ی خام .... اینها مصرف بشه به جای آجیل.)
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
NAdIE جان یزدانفر نوک بینی رو زیاد بالا نمی ده، بیشتر سبکش توی همین مایه هاس اما همیشه به این ظرافت نیست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نه عزیزم دیگه گاز رو زیر بینی بچسبونین، ناخواسته هوا مستقیم وارد بینی نمی شه. نهایتا خون مرده می شه، دکتر ساکشن می کنه. درباره ی فشار و اتفاقاتی که افتاد، دیگه به خیر گذشته، دلیل نمی شه بقیه ی مراحل به خوبی پیش نره. نگران نباشین، مشکلی پیش نمیاد.
آره موز خوبه. خرما رو له کنید با بیسوییت له شده، با موز. مثل غذای بچه ها.
جفتش ورم میاره، حالت خوابیده بودن ورم میاره. خود خواب که خیلی. برای همین توصیه می شه نشسته بخوابن و یا زیر سرشون دو تا بالش بذارن به جای یک بالش. البته دخرخاله ی شما فعلا باید استراحت کنه. توی این یک مورد فعلا بهش فشار نیارین. حال عمومیش که بهتر شد ، وقت برای انجام این توصیه هست.
نه عزیزم . حالش که خوب شد،موقع خواب شب،دوتا بالش بذاره زیر سرش و به تغذیه و بایدها و نبایدهاش ریز به ریز عمل کنه، اوکی می شه. ورم به همون شدت و سرعتی که بوجود میاد به همون کیفیت هم می شه خوابوندش. (در ضمن امشب بیدارش که کردین بهش اب بدین. اب یخ نه، با دمای معمول. لبش رو هم اگر خشک می شه با دستمال و اب ولرم خیس کنین که اذیت نشه.)
نیلوفر من اصلا برای استخونی یحیوی رو پیشنهاد نمیدم عاخه .. یعنی اصلا !! بعدشم عزیزم کاملا به هزینه ای که میخوای کنی بستگی داره .. من کارهای دکتر حافظی رو می پسندم .. http://www.drhafezi.com ولی سلیقه ایه کاملا این قضیه .. دکتر خوب مطلق وجود نداره .. بد مطلق هم نه .. مهم اینه سبک یه دکتر رو بپسندی و بهش اعتماد کنی
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20
2810