2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015630 بازدید | 66529 پست
شرح مطب گردی- دکتر غلامرضا احمدی تاریخ ویزیت دوم تیر،93 ساعت 17:30 رسیدم مطب.جا نبود یه یک ربعی دم در وایسادیم تا جا خالی بشه.یه خانم میگفت الان خلوته، پریروز قیامت بود!!! از نمونه هایی که دیدم بگم. یه نمونه 6 ساله خانم دیدم که یکی و آورده بود پیش دکتر.بد نبود اما یه کم نوک بینیش گردتر بود به نظرم بهتر میشد.الانشم اصلا بد نبود. یه نمونه یک ماه و نیمه دیدم خانمه جوون نبود و نوک این یکی هم زیاد تیز نبود اما گردم نبود.به نظرم بهش نمیومد. یه نمونه پنج ماهه دیدم که تقریبا هم شکل دوتای قبلی بود. یه نمونه 28 روزه با چسب دیدم که فقط از اون خوشم اومد واسه یه دختر چادری بود با اینکه چسب داشت اما انگار بینیش مال خودش بود و تنها نمونه ای بود که من پسندیدم. یه نمونه 29 روزه رو هم دیدم قبل عمل نوکش گوشتی بود ولی بعد عمل اصلا جالب نبود.تنها این نمونه رو از نزدیک دیدم و تونستم بخیه هاشو ببینم. کلا به نظر من خیلی بد بود.پره هاش از قبل بزرگتر شده بود و پره هاش خوکی شده بود.جای بخیه هاشم قرمز و معلوم بود.که احتمالا چون تازه بود اینجوری بوده. دوتا نمونه دیگه باچسب دیدم که به نظر نوکاشون گردتر بود و عین اولی ها تیز نبود. بعد دو ساعت ساعت 7:30 نوبتم شد. دکتر تا معاینه کرد فقط گفت قوز بینیت از نیمرخ تابلو وگرنه از روبرو مشکلی نداری و قوزتو برمیداریم و خیلی خفیف انحراف داری و 100 درصد بینیت و چهره ات بهتر میشه. گفت من به یه سریا میگم 80 به یکی میگم 50. بستگی به بینی داره. بعدشم دیگه هیچی نگفت. گفتم دکتر نمیخوام فرم پره هام تغییر کنه. گفت به پره هات دست نمیزنم عین لباس که اتو میکنی شیک تر میشه بینی ات هم همونجوره.لباس و اتو میکنی که تنگ و گشاد نمیشه! خط و چروکاش میره و زیباتر میشه. کلا پنج دقیقه هم طول نکشید ویزیتش و احساس کردم بخاطر خستگیش حوصله نداره درست. یه چیز دیگه هم که گفت گفت واسه بینیت پایه میذارم که افتادگیش خوب بشه و من پرسیدم خیالم راحت باشه وقتی پروتز میذارید دیگه بینیم افت نمیکنه بعدا؟؟ گفت پروتز واسه چی!!؟ اصلا. از غضروف خودت پایه درست میکنم برات.پروتز واسه تنبلاست که میخوان سریع سمبل کنن دماغو. بعدشم عکس نوشت گفت بیارم طراحی کنه. قیمت با کلینیک 5 که گفت بعد ماه رمضون گرون میکنه.تخفیف هم نداد. برعکس فرهنگ هیچی از حساسیت داشتن یا مشکل تنفسی یا سابقه ضربه و شکستگی ازم نپرسید!!! دیگه در آخر همه خودشون راضی بودن و همه از نظر تنفس میگفتن اوکی هستن. کلینیک مبین عمل میکنه به طور کلی از نظر من دکتر بدی نیست و شاید خوب هم باشه اما من احساس کردم بینی هاش یه مدله و ممکنه مدلی که میخوام نباشه. راستی راجع به لرزش دست دکتر هم که دوستان گفته بودن،دقت کردم منم احساس کردم خیلی خفیف میلرزه.خیلی کم. فکرکنم تا دوماه هم چسب میزنه. خود دکتر که به من چیزی نگفت اینارو از دوساعت نشستن فهمیدم. امیدوارم به دردتون خورده باشه. راستی کسی میدونه دکتر واسه طراحیش چقدر میگیره؟
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخمل ناز جون ، هر صورتی یه مدل مماخ داشت ! این برام خیلی جالب بود و بدون اغراق هر مماخی به صورتش میومد ! دقیقا منم مشکلم با ارتفاع زیاد و کم بعضی بینی هاست ولی نه خدایی خیلی خوب بود ! یکی که انقدر طبیعی و ناااااز عنل شده بود هیچکس باورش نمیشد عمل کرده باشه ! یکی نیمه فانتزی ! کلا به نظر خودت هم یه کوچولو گوش میده اما بیش از حد نه ! دو تا خانوم دیدم که بینی هاشون عاااالی بود ولی یکیشون دو هقته و یکی یک ماه بود کخ عمل کرده بودن و چسبشونو برداشته بودن و اومده بودن تا دکتر براشون چسب بذاره ! منظورم اینه که اصصصصصصصصصصصصلا معلوم نبود تازه عمل کردن ! به نظرم خیلی خوب بودن ! من یکی از دوستام و دو تا از دوستای دوستم پیش کوهستانی عمل کردن و هر سه تاشون فوق العاده راضی هستن ! و واقعا مماخ دوستم خیلی خوبه یه خانومی اونجا بود که سه تا از خواهراش پیش کوهستانی عمل کرده بودن و حالا این یکی اومده بود برای عمل ! خلاصه خیلی راضی بودن همه ! ولی من استرس دارم ! راستی ویزیت دادم ! 20 تومن
مرسی صبا جان بی تعارف خیلی خوبه به نظر من. و واقعا به صورتت میاد مبارکت باشه عزیزم
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
صبا روند خوابیدن ورم: 20 بینیت جزو خوبای سجادیانه ! خیلی تغییر کردی. نیلپر هم خیلی تغییر کرد.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مرسی نرگس جان فاطیما دکتر صفایی روبروی کلینیک سعادت آباده الی از گزینه هاشه و یک کار بره دیگه که الان دقیق یادم نیست میتونی حدودا ده صفحه قبل اطلاعاتی پیدا کنی از صفایی
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
نرگس جان چسب زدن تو کارهای یحیوی خیلی مورد حساسی نیست .. از خود دکتر هم بپرسی وسواسی در این مورد نداره .. من یادمه ازش که پرسیدم گفت .. دماغهایی که من عمل می کنم از اینا نیست که با چسب قیافه داشته باشه .. چسب زدن برای یحیوی بیشتر جنبه ی روانی داره .. گفت بخاطر ورم توصیه میکنه چسب بزنن مریض هاش تا متوجه ورم نشن خیلی و تو ذوقشون نخوره .. من خودم اولش خیلی وسواس داشتم .. فشار دستت نباید خیلی باشه .. همونجوری که دستیارش برات زد بزن .. به قدری به سمت بالا که درد حس نکنی :-)
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20