2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015654 بازدید | 66529 پست
سلام به همگی ای بابا پس کامیابی ام که چنگی به دل نزده! مینا جون با خود دکی هم ویزیت شدی؟ نمونه های کامپیوترشو دیدی؟ 9 ماه ورم خیلی زیادههههههههه
دکتر کامیابی،دکتر کلانتر هرمز،دکتر میلانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره من صحبت کردم .. ینی خودش قبل از اینکه بیهوش بشی میآد عکست رو در میآره باهات چک میکنه .. دقیقا میپرسه ازت خوب .. قرار بود چیکار کنیم ؟! بعد در حد 3 -4 تا کلمه ازت می شنوه .. اوکی میکنه با بیهوشیه و .. بیهوش میشی .. من 2 ماه اول رضایتم 60 بود ازش چون همش فکر می کردم بینیم رو بزرگ تر از قبل کرده و اصلا هم برام قوس و اینا که گفته بودم نداده .. همه هم میگفتن ورمه ولی من باورم نمی شد .. خوش فرم بود ولی بزرگ بود ، اما الآن کاملا راضی ام .. چون الان میبینم به همه حرفهام گوش کرده
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20
مهلقا جون برات آرزوی موفقیت میکنم اصلا نترس من ک بهوش اومده بودم باورم نمیشد عمل کردم باخودم همش میگفتم ینی خدایا دغدغه ی 7-8 سالم تموم شد فقط شب غذای خیلی سبک بخور از 12 شب به بعد هم هیچی نخور یه آرامبخشم بخور ک راحت بخواب من ک شب قبل عمل سوپ خوردم ک دیگه مشکل تهوع نداشته باشم یا حداقل تشدیدش نکنم.
21 خرداد با یحیوی...
بچه ها ی چیزی: درسته ک تحقیقات قبل از عمل خیلی حیاتیه ولی تا جایی که تبدیل به وسواس نشه تجربه ثابت کرده که نمونه های خیلی زیبا و شیکی که توی کوچه و خیابونو جاهای دیگه میبینیم وقتی ازشون میپرسی که با کی عملیدی حتی اسم کوچیک دکترشونم نمیدونن اینو گفتم که حساسیت زیاد و نتبجا به خرج ندین
21 خرداد با یحیوی...
هدی جون من هیچ دکتری رو ب کسی پیشنهاد نمیدم.........چون خودم هنوز دکتری رو کامل قبول ندارمممممممممممم اما مشکل بینی تو الان بیشتر تو تیغه اس بشارتی هم تو ترمیم مخصوصا تیغه کارش خوبه چرا سراغ اون نمیری؟
قبل عمل بهم گفت مدل بینیتو میذاری به سلیقه ی خودم گفتم هرجور که صلاح میدونین ولی من از بینی دراز و نوک تیز خوشم نمیاد گفت حله الن عکس یه هفتگیمو میذارم تو عکس کاربریم میتونی ببینی مهلقا جون
21 خرداد با یحیوی...