2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015696 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جون شما هم ترمیمی هستی پس، عزیزم تو باید حتما پیش دکتری بری که سبک نوک بینیش گرد نباشه ، چون الان نوک بینیت گرده و صورتت هم گرده مثل منه مشکلت ، بینیت باید سبکش کمی نوک جم باشه و اصلا گرد نباشه ، متاسفانه سجادیان هم بیشتر بینیاش سر نوک بینیا گرده !
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
عزیزم همش دو هفته گذشته تو این عکس معلومه که خدای ورمم خخخخخخ مشکلات بینی من گوشتی بود نوک نداشت تا به تا بود بالاش قور +شکستگی داشت نوکشم انحراف داشت انحراف داخلی هم داشت خخخخخخخ مماخ داغان بود کلا
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
صبا خیلی عالی شدی لبات هم کوفتت بشه زیادی خوبه اصلا سجادیان توله سگ از وقتی من یادمه نمونه های یک ماه و دو ماه اش از همه دکترا امیدوار کننده تر بود
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20
کاش دوستانی که زیاد مطب گردی کردن میومدن دکترا رو دسته بندی می کردن بر حسب نوع نوک بینی و سبکشون چون خیلی مهمه
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
کتی جون اصلااااا دلت را خوش نکن که نوک بینی ات تیز شه بینی گوشتی و نوک تیز از محالاته مگر اینکه دفعه اول با شیروانی عمل کنی خخخخ من توقعم را خیلی پایین آوردم و صرفا دنبال رفع ایراد و اگر شد یه کم جمع شدن بینی ام هستم پلی بک بودنش رفع شه کلوملام بیاد بیرون فرورفتگی هام پر شه و سوراخهای بینی ام تا جایی که ممکنه شکل هم شه
فردا عکس جدید بدون چسب میزارم از همگی ممنون لبامم قابل نداره فکر نمی کردم در این حد راجع بشون ممنون از اعتماد به نفسی که میدید خخخخ در مورد ورم هم بر همه واضح و مبرهن است که سجادیان کاراش پر ورمه خوصوصا که گوشتی هم باشی پس باید فعلا صبور وشکیبا باشم
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
خخخ هدی جون مرسی شکسته نفسی می کنی خانم دکتر خودت هم خیلی ناز و خوش قیافه ای این عکس ها مال تولد پسرمه دی ماه الان تغییر سبک دادم اول از همه چربی پوستم را را درمان کردم دیگه برق نمی زنه زدم تو کار آرایش برنزه کلا چقدر هم خوبه و بهم میاد به همه توصیه اش می کنم
آره خب مگه بده ؟ گفتم خوبه چون میدونم ورم هاش میخوابه .. و گفتم امیدوار کننده تره کارهای سجادیان .. چون من خودم به شخصه فقط کسایی که باسجادیان عمل کردن رو دیدم که بعد 2 هفته میان عکس میذارن .. من خودم تا یکی- دو ماه بعد عملم سکوت برگزیده بودم
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20
صبا ap جان مبارکه معلومه خیلی ورم داری. به مرور از بین میره ولی فک کنم خیلی خوب شه. ورمش بخوابه عزیزم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
کتی جون: شیروانی هم نوک تیز هم نوک گرد؛ بیشتر تیز زینلی استخونیا نسبتا تیز... یه گردالی کوچولو نوکشون هستش. گوشتیا کاملا گرد. علامه کلا علاقه داره نوک بینی غضروف اضافه بزنه برای گوشتیا تا نوک تیز بشن سجادیان: گرد یزدانفر: گرد دینی: گرد کوچیک متمایل به تیز صفایی: خیلی گرد مگر اینکه نوک بینی طرف خیلی کوچیک باشه که گردیش کوچولو بشه خاتمی: بین گرد و نوک تیز اما شکل بینی یه جورایییی کامیابی: گرد بانمک اما نه یغور نوک تیز ترین و وحشتناک ترین بینی ای که دیدم مال یه بنده خدایی بود به اسم روسلا که هم اینجا میومد هم فروم پرشین هیت (اونجا اسمش ملیکا بود). اصلا وحشتناک نوک تیز.... خدا بگم این دکتر کلینی از خدا بیخبرو چیکار کنه...
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی