در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
خوب شامانا جان کدوم دکتر میتونه اینجوری دربیاره سبکش این باشه من چون شنیده بودم علامه سبکش اینه میخواستم برم پیشش ولی اینجا گفتن ناراضی زیادداره پشیمون شدم عارفم چون جراح پلاستیک همسرم اجازه نمیده
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نوا جونم من انقد با اتوکد و اسکچاپ کار کردم و نقاله گذاشتم که تا ببینم میگم چند درجه اس! ببین من کلا وسواسم دارم. کلی بینی با فتوشاپ تو زاویه های مختلف گذاشتم رو صورتم تا فهمیدم چی بهم میاد چی نمیاد. یعنی من با یه آلبوم عکس میرم پیش دکتر خخخخخخ من واسه هاشور ابروک 1 سال گشتم بینی که سهله
آخ آخ ستایش عاشقتم هم همکاریم هم اینکه منم میخوام هاشور رفتم که ادت کنم وایبر داری؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند
آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند
مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
آرههههه جیگر وایبرم دارم. در مورد هاشور که دکترا دارم! بابا شامانا جون هر سری ریفرش میکنم میپره نمیدونم چرا! شامانا ببین تفاوت میذاریا در مورد بینی منم نمیشد انقد ریز ریز بگی؟
ستایش شمارم رو برات پ.خ کردم. تو وایبر بهم پی.ام بده معلوماتمون رو رو هم بریزیم مهندس
مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نه به نظرم این 120 ِ بیشتر نیست(من زاویه بین پشت لب تا جایی که به بینی وصل میشه رو میگم) فاطیما جون دکتر کنعانی ام قیمتش 5 و بیشتر سبکش طبیعیه. کامیابی و میلانی ام تو همین حدودا
دوستان معمار امشب اینجان گویا!!!! بچه ها کسی از مقدم فرد چیزی میدونه؟ من دو تا از دوستام باهاش عمل کردن خیـــــــــلی راضین... به نظر خودم هم بینیشون خوب شده کسی رفته پیشش؟؟
نیل جان تیغه رو خیلی باریک میکنه که تو بعضی ها باعث مشکل تنفسی میشه غضروف هم زیاد بر میداره که تو طولانی مدت پره ها فرو رفته میشن برای گوشتی هام مناسب نیست سبکشم فانتزی و نیمه فانتزی هست من که طبیعی ندیدم ازش