2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم گل بینیه من هم نوکش افتاده بود ولی کاملا برطرف شده ولی در مورده دوستم طول بینیش بلند دکتر کلوملا رو یه مقداری پایین میارن که بینی خوکی نشه اگه کلوملات پایینه بهشون بگو چون نمونه هم دیدم که کلوملا طبیعی بوده و با بینی سازگار بوده
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...
ستی جون من انقدر مشتاق عمل بودم که همه چیو سپردم به خودش فقط گفتم عمل کن بینیمو البته اینم بگم که چون بینیم کم ایراد بود دکتر میخواست منصرفم کنه که خوشبختانه نتونست
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...
سلام به همگی‌. من خیلی‌ وقت که اینجا میام و تقریبا همهٔ تاپیکو خوندم ولی‌ نمیدونم چرا نمیتونستم عضو شم که با کمک یکی‌ از بچه ها بالاخره عضو شدم! من الان تقریبا ۳ ساله می‌خوام عمل کنم ولی‌ همش دست دست می‌کنم. تا الان ۳ تا دکتر رفتم ولی‌ چون ایران نیستم نتونستم خیلی‌ مطب گردی کنم.با کلانتر هرمز ، کامیابی ، میلانی ویزیت شدم. خودم از بینی نیمه فانتزی خوشم میاد ولی‌ خیلی‌ مطمًن نیستم که بهم میاد یا نه.از کارای فتح سامی خوشم میاد ولی‌ باهاش ویزیت نشدم. می‌تونم عکسامو بذارم و نظر بدین که به نظرتون چه فرم بینی‌ به صورتم میاد و اینکه کدوم دکتر‌ها بهترن تو این کار؟ ممنونم
دکتر کامیابی،دکتر کلانتر هرمز،دکتر میلانی
2810