2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
سارای تنها جونم پوستم که نازکه بینیم یه قوز کوچولو داره . تو حالت عادی نوکش اوکیه ولی‌ وقتی‌ میخندم یه کوچولو نوک بینیم میاد پایین. کامیابی آره رفتم بهم گفت خوب میشی‌ و یه مدلم نشون داد که دختره به نظر من خیلی‌ خوب بود بینیش.فقط اینکه من نمونه اونروز ۲،۳ نفر بیشتر ندیدم فقط از یه چیزی که خوشم نیومد سر بالا بودنشون بود . البته با چسب بودن ولی‌ من از اینکه سوراخ بینی‌ معلوم باشه خیلی‌ بدم میاد.اینم عکسم http://up.iranblog.com/images/4hfhtdpsici8yz7skze.jpg
دکتر کامیابی،دکتر کلانتر هرمز،دکتر میلانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من این تاپیکو تازه پیدا کردم من الان 23 روزه عمل کردم دکتر قاضی پور اهواز خیلی راضیم فقط دو تا استخونای دو طرف بینیم که به گونه ها وصله ورم داره میشه راهنماییم کنید
ستایش جوون به نظرم مشکل زیادی نداری بهت بینی طبیعی میاد با یه قوسه کوچیک ولی سر بالا نباشه. اون سایتی که موجی جوون گفت برو خودت چند مدل درست کن ببین چطوری بهت میاد البته عکست نیمرخ باشه بهتره
وااااااااااای فکر کنید من بعد یک سال و نیم اومدم اینجا دوباره .. از قدیمی ها هم که هیشکی نیس .. برای تازه ها بگم که آقا جان حساس نشو .. اصلا حساس نشو .. با قلبت برو جلو یه عمر حالش و ببر .. اصلا هم نگاه نکنید دماغ فلانی اینجوری شده منم برم همین میشه .. نع ! همه چی بستگی به تقدیر داره ولی تو سعی کن از لحاظ خودت بهترین رو انتخاب کنی
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20
سیلامممممممممممممممم بچه ها من تو دور جدید مطب گردیام میخام برم صفایی و بنیادی .........بر وبچ هر چی در مورد این 2 دکتررررررررررررررر میدونن پلیز بریزن وسط منتظر کامنتهاتون هستمممممممممممممممممممممم
آره مینا من به شدت راضی ام .. یعنی واقعا به شدت .. من دکترم رو از همین نی نی سایت پیدا کردم اون موقع یحیوی معروف بود یه فانتزی عمل کردن و فسقلی عمل کردن .. اما وقتی من رفتم پیشش دیدم که خیلی وقته دیگه اونجوری عمل نمی کنه ولی اینجا کلا در مورد کارهای فانتزیش بحث می شد .. اما برای من اصلا و ابدا فانتزی نیست .. قوس داره اما فانتزی نیست .. کاملا طبیعیه و خیلی با صورتم هماهنگه .. جوری که همه فقط میگن خوش به حالت چقد دماغت خوبه وحتی یک نفر هم نفهمیده عملیه
عکس اینجا ندارم چون سر کارم .. ولی می تونم اگه خیلی دوست داشتی بعدا برات بفرستم .. فقط یه نقدی که به یحیوی هست اینه که به خاطر اعتماد به نفس شدیدی که داره شاید خیلی ها با اخلاقش حال نکن .. ولی من همین اعتماد به نفسش رو دوست داشتم .. یه نقد دیگه هم دارم راستی .. طول میکشه تا بفهمی بینی ت واقعاً چجوری شده 9 ماه حداقل !! البته شایدم به بینی آدم بستگی داشته باشه این مورد .. ولی خب نقدی که من ازش دارم اینه که اصلا بهت نمیگه بینی ت چجوری شده .. میگه خودت صبر کن ببین چی میشه ..
البته الآن که دارم اسم دکتر هایی که جای امضا نوشتی می خونم بعید می دونم با یحیوی یه درصد هم اوکی باشی .. عاخه اون موقع ها که من میومدم طرفدار های علامه ، محبی ؛ سجادیان ؛ یحیوی هر کدوم قطب های سنگینی بودن واسه خودشون که هیچکی هم از موضع خودش کوتاه نمی اومد .. اما من تعریف بد از علامه زیاد شنیدم و حتی بچه هایی بودن که کار خراب دیده بودن ازش در حد لالیگا سجادیان هم به نظر من فقط به خاطر قیمت پایینش برای بینی های گوشتی معروف شد .. گرچه کارهاش هم همگی از قبل عمل های کسایی که پیشش عمل کردن بهتره .. ولی خب بدبخت زیاد شانسی تو داشتن یه مراجع که بینی طبیعیش خیلی بد نباشه هم نداشته دیگه .. کلا دستش به زیاد عادت کرده به درد بینی های معمولی با یکم ایراد نمیخوره اصن محبی هم بدی ای که داره اینه که زیادی دیگه از ور طبیعی افتاده مث فرهنگ .. دیگه خوب نی آدم انقدر هم طبیعی عمل کنه یه قوسی یه چیزی دلمون خوش باشه یحیوی هم که با فانتزی معروفه اما اصلا گول نخورید هیچم فانتزی عمل نمی کنه .. فانتزی هاش مال زمان شاه وزوزکه .. الآن نیمه فانتزی عمل می کنه البته اگه ازش بخوای و حس کنه به صورتت میآد و گرنه اونم طبیعی عمل می کنه !! ولی حسنی که یحیوی داره و هیچکدوم از دکترای دیگه ندارن .. اینه که بخیــــــــــــه نمـــــــــــــــــــــیزنه !! و این یحیوی رو ایده آل میکنه !! برای بینی هایی که کم کار هستن (مث من) بهترین گزینه می تونه یحیوی باشه اگه که از سبکش خوشتون بیاد به نظر شخصی خودم تر و تمیز ترین بینی ها رو یحیوی داره ، مث خودش خیلی تر و تمیزه همه چی .. این چیزیه که همه ی اطرافیان من بهش ایمان دارن .. در حدی که من 20اسفند پیشش عمل کردم و 18خرداد مراسم عروسیم بود ببین دیگه چقد کارش درسته تو تر و تمیزی
آهان یادمه اون موقع ها یه بنده خدایی که اسمشم یادم نی تو همین تاپیک ها با عباسی عمل کرده بود که به نظر من واقعاً خوب شده بود .. هم چونه هم بینی !! در حدی که من وسوسه شدم پیشش برم .. اما چون نمی خواستم زیاد حساس شم نرفتم سامی هم اون موقع طرفدار داشت ولی خب زیادی مصنوعیه دیگه .. از صد فرسخی همه میفهمن عمل کردی .. بد نی ولی خب من شخصا این داستان دماغ تابلو عملی رو نمی پسندم .. چون یه نفر هم پیدا بشه بهت بگه خوشگل .. سریع همه میگن برو بابا این همه چیش عملیه دیگه در مورد بشارتی تعریفی زیاد در مورد عمل اول نشنیدم ولی گویا ترمیمی هاش خیلی خوبه میلانی هم اوکیه به درد استخونی ها می خوره ولی .. بقیه رو هم اطلاع خیلی زیادی ندارم ازشون
سلام نستون جان مرسی از توضیحات کامل و خوبت و اینکه بدون تعصب صحبت میکنی خیلی خوبه. منم برای 6 مرداد با یحیوی وقت عمل دارم و چون بینی منم مثل شما کم کاره و گفته بدون برش برام عمل میکنه و این برای منم خیلی ایده آله. البته خواهرمم آبان 91 باهاش عمل کرده و اونم خیلی راضیه ولی مال اونو از پایین پره برش داده که اونم خیلی معلوم نیست ولی برای من که قراره همونم نداشته باشه خیلی بهتره.
در این مورد که شاید یعضی ها از این اعتماد به نفسش خوششون نیاد کاملا" درست میگی من با شوهرم رفتم و اونم میگفت خیلی از کارش با اطمینان تعریف میکنه و خیلی قرص میگه که کارم خیلی خوبه و مریضام هر روز درحال پخش کردن کارتهای منن. ولی واقعیت امر هم همینه و من چند نفر از اطرافیانم باهاش عمل کردن و خیلی راضین. منم سسبک کارش رو خوشم اومد و انتخاب کردم. اینم بگم شاید یه سری ها دوس نداشته باشن و اینم عادیه و به بیس بینی و چهره هم مربوطه. و من مطمئنم که مدل عملهای یحیوی کاملا" با چهره من مچه
نستون جونم میشه سبک عمل یحیوی رو بگی؟نوک بینی رو چجوری در میاره؟ورم کاراش چطوره؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
2810