2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واسه عکس طب نگار رفتم یک پد دادن گفتن تمییییز پاک کن صورتتو بعد از عکس یادم افتاد یک رژ هم تو کیفم نیس هیچی دیگه .... خلاصه بدون تجهیزات نرید
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
گوگولی بینیت خیلی کیس خوبیه برا عمل بینی بیشتر رو نوک بینیت دکتر باید وقت بزارهه.ایشالا عالی میشه خودتم خیلی خوشکلی به نظرم طبیعی عمل کن که زیبایی طبیعی چهرت خراب نشه,که بعدش نگن این دماغ عملیه که خوشمله صباااااااااااااا مماخ منم عمل میکنی آیا؟؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه هااا دیگه کسی اطلاعاتی در مورد گلجانیان نداشت ؟؟؟ من یه نمونه عمل بینی آقا دیدم ازش که این دوستمون مماخضش داغووون شده بود و شکستگی وجشتناک داست ولی گلجانیان یه مماخ ساخته براش عاااالی ! نمونه دیگه ای ندیدم ! :( مطب هم بریم همه کسایی هستن که تازه عمل کردن نمیشه دقیق نتیجه گرفت ! من چیکار کنم ؟
کتانه جون فهمیدم کجا رو میگی اما مگه ممکنه اون گودی بعد عمل از بین بره؟ مگه کلا قوس از بعد از گودی شروع نمیشه؟ فاطیما جان باز برو مطبش که بتونی نمونه ی چندماهه یا حتی چندساله ببینی.
گوگولی جان شما خودت خوشگلی معلومه تغییرات مثبتی میکنی عزیزم مطمءنا بینیت عالی میشه چون به دکترت اعتماد داری خداکنه منم ازین سردرگمی دربیام وبه یه دکتراعتمادکنم
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
googooli جان: اگر در گودی بین دو ابرو بیش از حد غضروف یا مخاط کار گذاشته بشه، اون گودی از بین می ره . سمانه مامان آرتین: امامی رو من شنیدم که تعداد عمل هاش خیلی خیلی زیاده. چون همون کلینیکی هست که دندانپزشکه من عملهاشو انجام می ده. دستیار دندانپزشکم می گفت کاراش جالب نیست با این که معروفه و خیلی شلوغه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810