2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
سمانه مامان ارتین منم میخوام عکس
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته باید بگم بینی خالم قبلش استخونی وگوشتی بود باپوست خیلی ضخیم تغییرخیلی زیادی کرده درحدی که تمام عکسای قبلشو نابودکرده دخترشم میگه اون مامان تقلبیه من بود من کارخیلی باریکتر وبهترازش دیدم
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
بینى خوبیه، جذابیت صورتشو بیشتر کرده. اینجورى نیست که یه شخصیت بدجنس یا جدى بهش داده باشه. و این خیلى خوبه. در کل به نظر متقارن و متناسب و صاف میاد. فقط اکر بره هاى بینى جمع مى شد و نوک بینى فرمدار تر مى شد بهتر بود. اما فرم سوراخاى بینى زیاد جالب نیست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سمانه مامان آرتین عزیزم من عکس کاربری تو نمیتونم ببینم؟ واسه من اینجوریه یا عکس نیست؟ میشه منم ببینم؟
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
بچه های تاپیک سلام من زهرام خانم سعید. تا الان سعید پیام میزاشت، خیلی تاپیک تعریف میکنه. من شنبه هفته بعد با دکتر فرهنگ وقت عمل دارم. نظرتونو میگین خواهشن سعید میگفت اکثرا اینجا نظرا مثبت راجع به دکتر فرهنگ
عمل جراحی زهرا(همسرم)/7تیر دکتر فرهنگ. عکس 32روز بعد از عمل ص 1210
زهرا جون من با دکتر فرهنگ مشاوره شدم و نمونه هم زیاد دیدم اکثر بینی ها کوچیک و فانتزی بودن و من فقط یک نمونه طبیعی تو مطب دیدم و یکی از منشی هاشون هم بد نبود،به نظر میاد تب دکتر فرهنگ و سجادیان تو تاپیک خیلی داغه چند تا نمونه هم دیدم که بینی کاملا شبیه سرسره بود بیشتر سبک فانتزی و نیمه فانتزی دارن و سایز بینی رو کوچیک میکنن
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...
شادی جون فرهنگ به طبیعی کار بودن معروفه بیشترااا!!
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
nova بله شما درست شنیدین، منم زمانی که میخواستم عمل کنم و تحقیق میکردم،دنبال یه دکتر بودم که طبیعی عمل کنه و ایشون رو به من معرفی کردن،وقتی مشاوره شدم خوده دکتر هم گفتن من طبیعی عمل میکنم اما نزدیک به 80% نمونه هایی که من دیدم و نزدیک به 30 نفری میشدن فانتزی بودن این نظری که دادم حاصل مشاهده منه نه شنیده هام ولی من اصلا منظورم این نبود که ایشون دکتر نامناسبی هستن
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...
2810