2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015607 بازدید | 66529 پست
نکته دیگه اینکه قیمتشم برام مهم بود بیشتر از 5 تومن نمیتونستم بدم و تو این رنج به نظرم از همه بهتر بود مطب گردیه جدیدم نکردم نظرم نسبت به سایر دکترایی ک بچه ها الان حرفشو میزنن چیزیه ک 3 4 سال پیش دیدیم اون زمان من این دکترارو رفتم: عارف راستکاری فرهنگ کامیابی یحیوی مجلسی الهی حسین نژاد سامی دینی نیازی جوادی حق گذار ملکان راد علامه بشارتی وزین دل و اسم بقیشونو یادم نمیاد! فقط ببین چقد پول ویزیت دادم من
ملیکا جان نمونه هایى که از محبى دیدى جطور بودن؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شامانا جان طبیعی های خوبی بودن به صورتا میاد هم نیمه فانتزی دیدم هم طبیعی.محبی ورم کاراش دیر میخابه معمولا 9ماه به بعدش کاراش خیلی باریکتر میشه ناراضی فقط یکی رو دیدم اون تنها کار بدی بود ک ازش دیدم ک اونم میگم دیگه واسه همه دکترا هست
hedi جون شما از حسین نژاد نمونه دیدی؟ نوک بینیاش چه شکلیه ؟ عکس نداری از نمونه ای ازش؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
راستی hedi جون منظورت همون محمد باقر حسین نژاده دیگه؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن