2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
تو مطبش نمونه زیاد دیدم همه طبیعی بودن و همه راضی هم تیز دیدم هم گرد..من عموم و 2تا از دخنر عمه هام پیشش عمل کردن راضی هستند. 1نمومه دوستم و دارم میذارم
مطب گردی= حسنانی-حسین نژاد - یحیوی- الهی - ابیانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی hedi جوننن
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
حسنا من تو دوره جدید مطبگردیم رفتم راستکاری دو بار علامه دوبار کامیابی کوهستانی محبی و سجادیان واقعا نمیدونم مطبگردیه کدوم دکترو بنویسم بهتره هرکدومو خواستین میگم پس هر سوالی داشتین در خدمتم
بچه ها منم بینیمو سه سال پیش عمل کردم خییییلی راضیم هرکی دوس داره اینکارو حتما بکنه خیلی خوووبه البته با تحقیق زیاد و دکتر خیلی خوب اینکارو کنید
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.
***علیرضا محبی*** یه کار سه ماهه دیدم که خیلی بیفرم بود اصلا خط پره حتی بصورت محوم نداشت و پرورم اصلا سربالا نبود سوراخا حالت هشتی داشت بینی یه منشیش کار محبیه سایز متوسط پره ها یکم پهن و بالای پره ها گود میگف قبل عملش خیلی گنده بوده یه کار زیر یه ماه که چسب داشت قبل عملش کمکار بوده ولی بنظر میومد فرم کلیش قشنگ بود یه قوس خیلی ملایم داشت با پره های گرد خواهرشم که با محبی عمل کرده بودو عکسشو نشون داد عکس پنج ماه بعد عملشو که خندیده بود خیلی پهنو پخش بود تو صورتش یکار سه سالم دیدم که واس گوشش اومده بود فک کنم قوس نداشت ظریف نبود و یه طرف تیغه یکم پله پله بود چنتا عکسم از کاراش دیدم که معمولی بودن و جوری نبود که به دل بشینه ولی کار خرابم نبود البته عکس اصلا ملاک خوبی نیس واس تشخیص جزییاتو نامتقارنیو ..... راستی تو مطب محبی یه عکسم از کارای شیروانی دیدم که خوب نبود سایز بینی بزرگ بود نسبت به صورت با گودی عمیق بالای پره ها منظورم از گودی خط پره نیستا کلا ما که چهارنفر بودیم هیچکدوم از کارای اونروز که دیدیم خوشمون نیومد
ملیکا جان شما از یزدانفر جه نمونه هایى دیدى؟ مررسى فران جونى از شرح مطب کردیت.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها به نظر من یزدانفر کارش اصلن علمی نیست .تمامه بینی هاش هم شکله همند انگار کپی کرده اصلن به فرمه صورت توجه نمی کنه باهاش مشاوره کردم اگه خواستید بهتون میگم چه قدر خنده دار بود