2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015559 بازدید | 66529 پست
عزیزان صفایى نمونه ى خراب، کم نداره. یکم بیشتر دقت کنید. ستى جان یزدانفر به من کفت بوست بینیت نازکه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم، نمونه هاى خرابشون کم نیست. مطب کردى hoda جان درباره ى دکتر صفایى،نمى دونم کدوم صفحه هست متاسفانه، توضیحات خوبى درباره ى نمونه ها ى صفایى داده بود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
کاکایوى تلخ جان متاسفانه شماره ى صفحه اش رو نمى دونم. صفایى از کزینه هاى من نیست.
تو مطبش من ناراضی ندیدم برعکس همه OK بودن من بینیم کم کاره سلیقه من با صفایی جور بود سه هفته کامل بست تو مطبا نشستن نمونه‌هایی که اینجا بودن بیشتر به دلم نشست اما بازهم میگم کاملا سلیقه ایه مطب عارفم برم تصمیم میگیرم البته دوباره مطب صفایی میرم
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
الى جان عمل خوبى داشته باشى درباره ى خاص احمدى مى شه توضیح بدى؟
سلام بعد از مدت ها امدم اینجا ... دیدم یکی در مورد دکتر شارقی سوال کرده یکی از دوستای من الان نمونه 2ساله شارقی میشه خودشم خیلی راضیه !! اما باقی راضی نیستن :دی کار کاملا فانتزی !! ارتفاع داد به بینیش البته لازم بود اما یکم زیاده به نظرم پایه بینی جلوتر از پره هاس که من اصلا دوست ندرم !! و یه چیز بد دیگم که داره انحرافی که پیدا کرده قشنگ اگه سرشو بالا کنه میبینی که خیلی شیک و مجلسی به راست کج شده :دی
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
eeeee چقدر الی هست تو سایت سارای تنها جان من از عارف 2 تا مشکل تنفسی دیدم دو تاشونم بینیشون تمیز بود ولی مشکل داره خس خس میکنه و نفس یکیشون کامل میگیره شما که به همه پیشنهاد میدی بگو حتما برن مطب نمونه ببینن اینجا بودن افرادی که رو حرف افراد سایت عمل کردن مشکل پیش اومده براشون اومدن اینجا بقیه رو مقصر مشکل خودشون دونستن امیدوارم ناراحت نشی از حرفم من دوستانه نظرمو گفتم که بعدا مسله ای پیش نیاد
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
در مورد خودمم که با سجادیان بودم ... بینی کاملا سوراخاش متقارن!!(اولا توهم داشتم یکی نیست اما انگار واسه ورم بود ) تنفسی من که خیلی خوبم ... ظاهری من دوست داشتم یکم تیغه باریک تر باشه که بهش گفتم گفت به تنفست بیشتر از این صدمه میزد... بعد 5 ماه همچنان من خط بغل تیغم نیوفتاده که از این لحاظ می خوام خر خرشو بجوم اما میگن بعد 6ماه میوفته حالا نمیدونم ... کلا حالتشو همه جوره دوست دارم اگه این خطای لعنتی بیاد برون
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...