2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015539 بازدید | 66529 پست
از علامه خوشم نماید دکتر عباسی من نمونه های تازه عملیدشو دیدم وحشت کردم پره ها وحشتناک باد داشت همشون به خود دکترم گفتم در صورتی که تازه عملیده من تو مطبا زیاد دیدم هیچکس اینجوری نبود و مدلشم خوشم نیومد
27 مرداد، دکتر کامران کامروا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاکایو تلخ و ستی جان از کسی ناراحت نیستم من فقط با توجه به سلیقه خودم و چیزیایی که دیدم مطب گردیامو می نویسم قرارم نیست کسی با حرف های من بره عمل کنه اگر از نظر من دکتری ok بود تا حالا عمل کرده بودم ظاهرا پستی را که درباره یزدانفر نوشتم باعث سو تفاهم بیمارایی که با دکتر عمل کردن شده
سلام من بینی استخوانیه از روبه رو باریکه ولی نیمرخ قوز دار و سرش پایینه البته کسی از روبه رو ببینه فکر میکنه عمل کردم چون خوش فرمه ولی نیمرخم خوشگل نیس من توی اصفهانم دکتر خوب که تخصصش بینی استخونی باشه و بینی رو مایکل جکسونی نکنه سراغ دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
سلام منشى رو دیدم و دوتا نمونه منشى ٨ ساله عمل کرده. یکسال بعد از عمل هم تو استخر یه ضربه ى محکم خورده بینیش شکسته اما ترمیم نکرده. کفت دکتر هى میکه بیا تو اتاق عمل برات جا بندازم خودش نمى ره. ولى با وجود شکستکى خوبه. فقط از روبرو خیلى سوراخاى بینیش مشخص نیست. منم دوست دارم مشخص باشه. یه نمونه ى ٩ ماهه بود که اونم مثل اینکه ضربه زیاد خورده بعد عمل. اما خوب بود، خوشم اومد. فقط جاى برش کلوملا مشخص بود ( جاى بخیه نه ها، برش فقط)، اونم بهش کفتم ، کفت دکتر بهم بمادى داد براى جاى این قسمت من استفاده نکردم. در کل بینى خوبى بود هم از نیم رخ و هم از روبرو. نمونه ى ٢ ساله خودش مى کفت بینیش افت کرده و مى خواد به دکتر بکه بده بالا نوک بینیشو. اما نوک بینیش به نظر من افتاده نبود فقط سربالا نبود. مى کفت بینیش کوشتى بوده. بینیش نیمه فانتزى متمایل به طبیعى شده بود تو سبک بینی الناز کلرخ. هیج کدام مشکل تنفسى نداشتن. اما بینى این دو نمونه از بینى منشى بهتر بودن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Marta جان من تعریف دکتر فریده ساداتى رو شنیدم و یک نمونه هم ازش دیدم که خوب بود. (درباره ى ساداتى اطلاعاتى ندارم که ایا غضروف مصنوعى می ذاره یا نه. همه ى مریض ها خوب هستن یا نه. خودت این تحقیقات رو انجام بده و مطمین شو.) اما در کل شنیدم دکتراى اصفهان زیاد جالب نیست براى زیبایى. تو تابیک جراحى بینى ثانویه خیلى درباره ى دکترا ى اصفهان اطلاعات دارن. یه سر به اونجا بزن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مری جان نمیدونم این تعصب بیجا در مورد یزدانفر به چه دلیلیه منم یه بار که نظرمو در مورد یزدانفر گفتم تیر بارون شدم برای همین دیگه خیلی تو تاپیک اظهار نظر نمیکنم در مورد دکترایی که رفتم
2810