2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
الی جان میشه یکم از مطب حسینی اقدم بگی؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردی دکتر کام ی ا ب ی: امروز تقریبا ساعت 4 رسیدیم مطب. کلا فکر کنم 6-7 نفر رو بیشتر ندیدیم. ویزیت رایگان شدیم با مریم. نمونه چند ساله نبود فقط چسبی و تازه عملی بودن. فقط دختر منشی نمونه قدیمی تر بود که ترمیمش با دکتر بوده؛ چندان جالب نبود کلوملا و نوک بینی بیرون زده بود و پره ها هم زیادی بالاتر بود هم کلیپسی مانند. اما تازه عملیا همگی استخوانی بودن و بینی هاشون بانمک بود خصوصا نوک و سوراخ ها باحال و قرینه بود. به من نمونه گوشتی نشون داد اما به نظرم خوب روی استخوان بینی کار نکرده بود و باریک نکرده بود در عوض قسمت پایینی و غضروفی اش خیلی بهتر جمع شده بود اما به قسمت بالا که پهن بود نمی خورد و جور نبود. برای کم کارها و استخوانی ها توصیه می کنمش خصوصا اگه می خوایید بیبی فیس بشین چون بینی هاش آدمو یاد دختر کوچولو های بانمک می ندازه! اصلا قیافه جذاب و فانتزی و داف ماف نمی شین بینی ها طبیعی و خوشگل و نی نی مانند بود! برای گوشتی ها فعلا شک دارم چون اصلا نمونه گوشتی ندیدم. داشتم از ونک برمی گشتم که تصمیم گرفتم مطب دکتر مریم اسماعیلی هم برم. اونجا فقط یه آقا بود که بینیش خوب نبود و منشی دکتر که بینیش مصنوعی بود! گفت شنبه چهارشنبه ساعت 4 مریضا میان. کسی این دکترو میشناسه؟!
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی
hoda جان هزینه جراحی رو چند گفت؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
مهسا جون و نوا جون مطب کامروا و حسینی اقدم نرفتم اما میرم یکی از دوستام دیروز مطب حسینی اقدم بوده زنگ زد گفت نرو کاراش بده اما از اونجا که من واقعا اعتقاد دارم که سلیقه ای هست میرم اما هفته دیگه
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
الی دوستت از چه نظر میگفت بده حسینی اقدم؟؟
nova جان من ترمیمی بودم 7 م گفته بهم. ولی بقیه حدودا 5 م.
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی
سلام بچه ها چرا هیچ کس از دکتر کلانتر حرفی نمیزنه؟؟؟ یکی از اقوام ما 5 سال پیش باهاش عملیده خیلی خوبه یعنی در حد تیم ملی خوبه فوق فوق طبیعی اون گفت من یه سال و نیم تو نوبت بودم ولی الان اینجوری نیست . یعنی حتی واسه ویزیتم باید خیلی تو نوبت باشی کسی دقیق نمیدونه چجوریاس ؟؟ یعنی واسه کسایی مثل من که طبیعی میخوان عالیه البته به نظر من.....
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر
الی جون اون بینیایی ک از محبی دیدی قوز نداشتن؟؟؟؟ینی قوزشونو کامل برطرف کردهه بود؟چطور بودن؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
2810