2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستی و خانوم گل ایمبل رو فرستادم. ستی برای شما 2بار فرستادم یکیش خالیه.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
این لیست عطیه است که یه مقدار قدیمی شده و من با اجازه عطیه تا موقعی که برگرده میارمش اینجا و از همه خواهش میکنم کسانی که تو این سه ماه عمل کردن و اضافه نشدن. را اضافه کنیم.قسمتی از اون. را اضافه کردم atiye67 پست ها : 1420 عضویت:1392/6/27 1392/10/27 - 7:35 عصر بچه ها 1لیست از افرادی که در حال حاضر به این تایپیک * سر میزنن * درست کردم که با کی عمل کردن . شاید به بچه هایی که قصد عمل با 1دکتری رو دارن کمک کنه که راحت تر مشورت بگیرن . یحیوی: g-pegah/virgo violet/njbita/mosilini/زیتون2/قلب صورتی/نایا/خانومی/رومیناسا/کیمیا/آتنا/پریزاد/مامان شنتیا/یلدا ک /نستون/نرگس/مژگان\غزل\مینو\مهسا\arashfar نادریان: لی لی خانومی/سیما/فروز/رستگار/nafasaaak/مریم/golijun/behesta/Samiiiii/pooye/(+_-)baharak /atiye67/نادایا/pariiisan/کتانه//snobar/هایپر سجادیان: مائده ای دیگر/the-joker/zohre first/hanita/موجیییییی/فندق شکن/solmaz.amid/ilay/اطلس دیبا/mahsa masi/نازار/فری/nilpar/صباap/لیلی22/صبح روشن/elham/arminaaa/مامان طاها/minaaaaa \fatima\medisa93/jojovezi\ماناااااا/nadiniazi\ابتین اراد/analiaaaa/ساویتا محبی: سپیده / سحر / مامانی / الهام / سما / farina /پری/ ملیکا/mah70/sepide64 فتح سامی:ghazaliiiii/haniel/rosalin l /گلدووون/نازی/نسترن/shahnazjoon فرهنگ: اربابی / melodyjan /شیلاا/پر پر / aseant / سمانه / آلما /ببخشید/ برزنجی: مریم ف / dani / m&m / صبا / ghoghnoos /elham/shokolaatبهار سارا/labkhand یزدانفر: /shaw/nunush6/یاس/ shadiiiii\21viyanaa کوچک زاده: sanaz / anousha2013 مجلسی: manip30i / نیاز / t/ریحانا/actfull/snowman عباسی: رومیصا / کفشدوزک/تینا/یاوان/ علامه: مامان نونو / frz / دبرا / دل بهار/بانو منیر شیروانی: هدیه میلانی: saeedi.s همتی فراهانی : سمانه 156 راستکاری : yalda افراه: royae aram چایچیان : مامی هلیااا زمانی : mary سرمست : سمیرا(اهورا) علوی : ...sadaf گرمارودی : sevil / mishoolak / حق گذار : مورچه اتمی مقدم فرد : سورین زمانی : mary بشارتی : گلپری توسلی اشرفی : سمیرا/sima حسنانی : shakibajoon\ماتیک کامیابی : sisi/مامان محمد سینا\ماهی تنگ بلور\الناز(ماممانپارسا)/ابریشم اکرمی:مریم٦٩ خشایار احمدی:مهسا صفایی:مامان بهار سادات کریمی:المیرا غلامرضا احمدی:unknown،googooli\پریسا موسوی،،سارینا کامروا:3bahar،الی ابیانه:manely/hedi مفرد:الما صحراییان:roz
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
یکیشون رو از نزدیک دیدم همون دختره که کلاه سرشه از نزدیکم بینیش خوبه. یکم جایه بخیه هاش قرمز بود.خیلی وقتم هست عمل کرده و میگه نوک بینیش ماله خودش و دکتر دست نزده نمیدونم حالا چه جوری بوده.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
اون کلاهیه 3 سالی هست. من همه اطلاعاتم همین بود امیدوارم کمک کرده باشه
سلام من همین الان از مطب فرهنگ اومدم ساعت 5 و 40 دقیقه رسیدم و بعد یک ساعت و ده دقیقه نوبتم شد.از شانس بدم نمونه زیاد نبود اکثرا برای مشاوره اومده بودن.اونایی هم که بودن همه یا چسب داشتن یا یه چیزایی بیشتر از چسب از رو چسب بد نبودن.خوب بودن اما من نوک بینی هارو دوست نداشتم.نه تیز تیز بود نه گرد یه خانمی اومد اسفند عمل کرده بود اما هنوز با چسب بود.بعد که رفت داخل دیگه بی چسب شد.ولی احساس کردم یه کوچولو تیزه نوکاش. یه چیز دیگه ای رو هم که دوست نداشتم خط رو پره ها بود که واسه منشیش و دوتا پسره تو مطب داشت کلی اگه بخوام بگم بد نبود اما اونجور طبیعی که من بخوام نبود.
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
به من گفت بینیت استخونیه.خیلی خفیف انحراف داخلی داری که یه کم تو ظاهر معلومه. گفت قوز رو بینیت و برمیدارم.از بغلای بینی (تیغه) که کج شده یه کم صاف میکنم.یه کم ارتفاع و کم میکنه و چون پره هام اوکی فقط از وسط برش میده و پره ها رو برش نمیده. در نهایت گفت ممکنه انحرافت تا 20 درصد برگرده چون تمایل داره برگرده سرجاش اما چون خفیفه از الان بدتر نمیشه بعدشم بهم گفت پروتز چونه هم میتونی بذاری تا فرم فک ات بهتر بشه. در نهایت گفت بینی ات استخونیه و خیلی از عمل سود میبریدقیقا جمله اش همین بود. قیمت عمل از4300000 شروع میشه به اضافه نزدیک 700 کلینیک مبین تو پاسداران گفت چون بینیت استخونیه ده درصد هم بهت تخفیف میدم 380000
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
من امروز مطب عبدالرضا خاتمی و حامد عباسی بودم حامد عباسی یه خط گنده خورد اما خاتمی رو نمیدونننممم بچه ها توروخدا کمکم کنید فقط شما درکم میکنید چی میگم
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
2810