2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست
نه نمیگم که تو گفتی یا کس خاصی، فقط چند وقت پیش چندتا خوندم که اینجوری گفته شده شایدم اون موقع کسی که برش خورده باشه ندیدن، ولی من چون خودم پره هام برش خورده و چندتا از دخترا که اونجا هم زمان بامن عمل کردن مال اونام مثل من برش خورده خواستم بگم که نگران این نباشن چون همه ی دکترا معمولا پره ای که نیاز باشه رو برش میدن جمع میکنن حالا بد و خوب بستگی به دکتر داره
من هزار بار نه تنها به شما بلکه به خیلیا گفتم تا موقعی که با یه دکتری عمل نکردین وعکس نذاشتین و به سوالات بچه ها جواب ندادین در مورد دکترتون هی تبلیغات نکنید چون این شبهه منشی بودن به وجود میاد،ماها هستیم که قیمت یه سری دکترارو میبریم بالا چون توی سرچ گوگل بعد از سایت دکتر سایت نی نی سایته و مسلمن هزاران نفر میبینن،به شما هم بارها گفته شد تبلیغ نکنید.خود مانی هم هزار بار به همه گفته اینو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا یه دکتر از خدا بی خبری هم که میبینه نی نی سایت اینجوریه کاری نداره براش سیبیل یکیو چرب میکنه طرف با یه آی دی الکی بشینه هی مجیز دکترو بگه.بابا همه تهران نیستن که یه سریا از شهرستانا میخوان بیان تهران واسه عمل.ما فقط میتونیم سبک دکترارو معرفی کنیم.ماهی مایده اطلاعاتش از شمااااا خیلییییی بیشتره هم عمل کرده هم دکترای بیشماری ویزیت شده واسه سبک بینی پرکاری که داشته
مایده هزار بار عکسشو گذاشت تا همه ببینن خیلی نوا حرفت زشت بود.... سجادیانو به هیچکی هم معرفی نکرد تازه همیشه میگف خیلی رکه خیلی نا امید میکنه .تازه یادمه یکی گف مایده اگه سجادیان نوک دماغو ببره بالا خوبه کارش،مایده هم تایید کرد بدون جانبداری
مانی هم میدونه چه خبره اینجا اونم دیگه نمیاد ماهی چوب خدا صدا نداره امیدوارم اون روز یاد من و حرفی که بهم زد بیفتی از همه اونایی که اینجا واقعا با هدف میان معذرت خواهی می کنم و پستام رو پاک میکنم کاری بود خصوصی در خدمتم منم رفتم برای همیشه روزگار خوش
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
mahsa میشه منم باهات بیام 3شنبه مطب حسینی اقدم؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها من یه چیزی رو توضیح بدم نوا و ماهی اصلا تبلیغ نکردن فقط چیزایی رو که دیدن گفتن و بارها گفتن که خودتون برین ببینید ما هم بلا نسبت اینقدر خر نیستیم چشم بسته دکتر انتخاب کنیم
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
بچه ها لطفا اینجوری نکنید. این رفتارا از شما بعیده. من از هیچکس طرفداری نمیکنم.شاید اصلا هم نباید دخالت کنم ولی نتونستم قصد همه ماها کمک به هدیگه است.هرکس دیده ها و شنیده ها و تجربیاتش و میاد میگه و لزوما همه اش درست نیست در مورد همه. شما نظرتونو و دیده ها و تجربیات تون رو بگید. هرکسی باید با عقل و تحقیق خودش تصمیم بگیره.اینم میدونم که مطالب اینجا روی نظر آدم تاثیر میذاره ولی نهایتش خود بچه ها باید ببینن و تصمیم بگیرن پس به خاطر چیزای بی اهمیت خودتونو دوستاتونو ناراحت نکنیدآ ببخشید دخالت کردم
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
حسنا حونم فدات بشم همانا شما کاربرهای با انصاف هستید که مارا زنده نگه داشته اید حسنا جونم دیدم بحث چاقی لاغری شد یادمه در مورد لیپوساکشن قبللانا سوال پرسیده بودی. لیپو کردی؟؟ مهسا جونم باهات موافقم میشه منم یاهات سه شنبه بیام حسینی اقدم؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
آره عزیزم.من چون خودم کرج و بلد نیستم منتظرم ببینم کی من و میبره.ساعت 7 وقت گرفتم.باهات هماهنگ میکنم.
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
2810