2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015412 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوا جونم حتما مینویسم براتون منم از وقتی فکر جراحی بینی افتاد تو سرم از طریق نی نی سایت با دکترها آشنا شدم هرچند که من تهران نیستم و مطب گردی و عمل تو تهران برام سخته واسه همینم اول دکترهای اینجا رو میگردم موسوی حتما میرم و تعریف میکنم فقط عزیزم نگفتی بینی های کم کارو خوب در آورده بود یا نه مرسی ی ی ی ی ی ی ی
آخی لیلیت ایشالله زودتر خوب میشی,نگران نباش,سختیش فقط هفته اوله,
‎ ﺗﻨﻬﺎﯾـــــــــــــــــــــــــــﯽ؟ ﺗﻨﻬﺎﯾــــــــــــــــــﯽ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍطــــــــــــــــﺮﺍﻓﺖ ﻧﺒﺎﺷﻪ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﮐﺴــــــــــــــــــﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺒﺎﺷﯽ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺁﺩﻣـــــــــــــــــﯽ ﮔﻮﺷﻪ ﮔﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺣـــــــــــــــﺮﻑ ﻧﺰﻧﻪ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘـــــــــــــــــﻪ ﺑﺎﺷﻪ! ﺗﻨﻬﺎﯾـــــــــــــــﯽ ﯾﻌﻨﯽ "ﻫﯿﭽﮑﺲ" ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻪ حالت بده...!
سلامممممممممممممممممممممممممم بچه ها من با خشایار احمدی اوکی کردم . قرارا بود فردا عمل کنم. گذاشتم آخر هفته خیلی استرس دارممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
نگارینا منم کارای سجادیان رو اصلا دوست ندارم بعضی عکسای تو سایتش طرف دماغش قبل از عمل بهتر بود تیغه ها اصلا ظریف نیست خط پره ها خیلی عمیقه اما سلیقه ای
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
2810