2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015604 بازدید | 66529 پست
تنفس بدتر نشه بهتر نمیخوام بشه :)) من الان مشکل تنفسی ندارم اما میترسم بینیم کوچیک بشه داشته باشم :| ممنون سولماز جونم بنظرت حرف گوش کن بود؟ اگه بهش بگیم خیلی سر بالا نمیخوایم که سوراخ بینیمون پیدا نشه گوش میکنه؟
نوا جونم اون دختره که توی نوعروس از لاجوردی تعریف میکرد من براش کلی پیام فرستادم جواب نمیداد آخر سر جوابم رو چی داده باشه خوبه؟ :| یه شعر برام نوشته بود راجب خوشبختی :| موندم آخه ادم انقدر بی خیر :|

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی چی بگم :))))) شاید اشتباهی فرستاده سمانه مامان آرتین بینی مامان نونو رو ندیدی؟؟ ماهی تو علامه نمیری؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نواجون ندیدم یعنی کارش خوب نیست ای کاش میرفتب ماهی جون آخه خیلی خوب تعریف میکنی مطب گردیتو یا عارف برو ماهی جون من هرچی ازشاهین صحرایی دیدم عالی بوده ولی اینجا زیادتعریف نمیکنن
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
عکسی که گذاشتم بازمیشه دوستان? چون باگوشی میام تزاون سایتی که میزارین نمیتونم آپلودکنم میخوام ببینم اگه بازمیشه عکس خودمو بزارم راستش من نمیدونم بینی خودم گوشتیه یااستخونی
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
عزیزممم :) من اگه وقت داشتم همه‌ی دکترایی که اینجا میگنو میرفتم اما دیگه وقت ندارم :( منم کارای صحرایی رو میپسندم تا حالا هم بیشتر از بقیه کسایی که رفتم نظرم روی صحرایی آره اینجا ازش کار خراب دیدن ولی خب بنظر من همه کار خراب هم دارن باید دید بینی های شبیه بینی آدم رو طرف چطور در میاره من اگه مطمئین بودم صحرایی کامل حرفم رو راجب این که میخوام سر بینیم خیلی گرد باشه گوش میده دیگه نمیگشتم من دوست دارم سر بینیم از تیغه بزرگتر باشه یعنی نه صاف بیاد پایین نه مدلی که کوهستانی در میاره باشه که سر بینی از تیغه عرضش کمتره