2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
آآرهه دختره یه دکترایی رفته بود که من تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم. آره عکسه یکم سرش شبیه بینی فروز بود. یه نمه هااا
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من چیزی دسنگیرم نشد از یه ور عکس مماخ دختر عمه اون دختر رو دیدم خوشم اومد از یه طرف از دماغ اون دختر 6 ماهه خوشم نیومد. البته خیلی ورم داشتاا. تو دیدی از نزدیک دماغش رو؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
آرههه نیم رخشم خوب نبود بنظرم بلاجی کامیابی میلانی الهی قوجقی یه دکتر موسوی هم هست شاید برم البته نه این که همه ی اینا رو برمااا هرچقدر برسم تا قبل امتحانات :دی بعدش دیگه انتخاب میکنم فعلا از گزینه های قبلیم روی صحرائی و فرهنگ هنوز فکر میکنم
دکتر موسوی چند روز دیگه میاد تهران. باید اون روز بریم وگرنه میره تا ماه دیگه, مگر اینکه پاشیم بریم آمل دیدی نمونه کارش رو؟؟
ماهی من دو بار رفتم مطب میلانى, بینیها بد نبودن, فقط نمیدونم جرا مریضها تو دماغی حرف میزدن.(این طبیعیه یا نه,نمیدونم) بعد هم تو طراحى قد بینیمو نیم سانت کوتاه کرد. کفتم نمیخوام بینیم کوتاه شه,کفت نمیشه. کلا اخلاق دکتر خوب بود طفلک,اما منو قانع نکرد باهاش بعملم.راستش از بینی کوتاه خوشم نمیاد.
09111128197 به من گفت 20 ام همین ماه زنگ بزنم بپرسیم کی میااد حالا من فردا میزنگم شاید یه وقت زودتر بیاد. تو وایبر داری ماهی جونم؟
ماهی مشکل تنفسی نداشتن, حاى بخیه هام معلوم نبود اما قد بینی ها کوتاه بود. اون روز جند تا خانم محجبه و جادری هم تو مطب بودن که همشون جسب رو مماخشون بود. اما زیاد مشتاق نبودن جواب سوالهارو بدن.( همشون قربونم برن که اینقدر مغرور نباشن) خلاصه بینیها یه طوری بود که من خوشم نیومد.شاید جون خطهاى کنار بینی زیادى عمیق بود!ى
ملیکا ینی بینیاشون خیلی بزرگ وطبیعی نبووود؟ راستی مرسی سحرجونم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
2810