2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست
بهار سارا جون نمونه کارای سجادیان دیدی همشون خط پره خیای عمیقه کلا یه مدلیه گرد و قلمبست من دوست ندارم اینجوری البته نمیدونم مشکل خط پره است یا نه کار میلانی هم اینجوریه؟؟؟ خط پره ها در چه حدیه؟؟
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
من تو کارهاى میلانى دو_سه تا فانتزی و نیمه فانتزی دیدم که خط بره ها عمیق بود, من اونطوری دوست ندارم. مماخ صاف و ساده میخوام نه مدل دار و جینکیلى. اما از بعضی از کارهاى سجادیان خوشم میاد. بنظرم باید به دکتر بکى خط بره نمیخوام. اکه قبول کرد که حله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا عمه من با میلانی عمل کرده بعدشم یه رتوش کرده. الانم خیلی wow wow نیست دماغش
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
من هرچی کار از کوهستانی دیدم، پره عای بینیش تا به تا بود، نمونه اش دو تا از همکارای منکه عمل کرده بودن ، اما میلانی من دو تا از دوستام عمل کردن بینی هاشون طبیعی یه ذره فانتزی صاف و صوف و خوبه طبیعیه نسبتا اما خوبه،
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
کوهستانی بالای بینیاش خوبه اما پره ها و پایین بینی بد
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
من میخوام چسب بینیم رو باز کنم خسته شدم همش این هنه سال بقیه به من فیس می اومدن منم میخوام خب بی چسب برم بیرون به نظرتون باید حتما دو ماه چسب بزنم؟؟؟؟
سلام عزیزااااااا، من الی هستم :-D بچه ها تابستون تصمیم گرفتم بینی مو صد در صد عمل کنم. میشه یه راهنمایی کنید منو باید چیکار کنم؟ دکتر چجوری پیدا کنم؟ خیلی دوست دارم زودتر عمل کنم
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
منم دیروز مطب کوهستانی بودم ساعت 5 تا 6ونیم البته رفته بودم دوستمو ببینم که 25 روزه با کوهستانی عملیده واقعا عالی شده بود البته با چسب بوداااااااااا اما خودشم میگفت به دکی گفتهه خیلی بهتر از تصوراتش شده یهه نمونه دیگه با چسب بود اونم خیلی خوب بنظظر میومد ییه نمونه 5 ساله که یکم افت داشت و سوراخاش بزرگ بود یه اقایی هم بود که ازش نپرسیدم ولی با توجه به اینکه هفته اول بعد از عملم دیده بودمش فکر کنم 3 ماهه بود بینیش بسیار صاف و صوف و قشنگ بود در ضمن منشی بهم گفت دیگه نمیتونی بیای تصمیمتو تو این 8 بار باید گرفته باشی
2810