2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
سلام بر همگی معصومه جان خیلی به بینیت گیر می دی در صورتیکه خوب و طبیعی و بصورتت میاد به این فکر کردی که وقتی پا به سن بزاری بینی فانتزی یا نیمه فانتزی تو صورت زیبایی و جلوه بینی طبیعی را نداره پس خیلی تو فکر عمل مجدد نباش مخصوصا اینکه یکبار عمل کردی و یکجورایی ترمیمی حساب می شی نه عمل اولی چون من از دکتری شنیدم که بینی عمل شده هیچ وقت به محکمی بینی فابریک خودت نیست حالا حساب کن تو دوباره می خوای بینیتو برای بار دوم به فاصله یکسال عمل کنی از کجا مطمینی خدای نکرده بینیت به مشکل بر نمی خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معصومه، منم کاملا با حرفای mry82, موافقم، واقعا نمیدونم واسه چی میخوای باز ریسک عملو برداری و باز بری زیر تیغ جراحی، بینیت خیلی هم خوبه و به صورتت میاد.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معصومه، منم کاملا با حرفای mry82, موافقم، واقعا نمیدونم واسه چی میخوای باز ریسک عملو برداری و باز بری زیر تیغ جراحی، بینیت خیلی هم خوبه و به صورتت میاد.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
http://axgig.com/images/81236071266619339555.jpg http://axgig.com/images/77617321425855541496.jpg عکس اول بینی الان خودم هست عکس دوم فتوشاپ زدم بعد از 2 تا عمل از قبل بزرگتره بار اول که عمل کردم خیلی خوب بود فقط یه طرف بینیم یخورده برامدگی داشت خیلی کم منم از رو نادانی بار دوم عمل کردم اصن نمیدونم این همه استخون از کجا گذاشت رو بینی ام خودم باور نمیکنم و اطرافیان هیچ کدوم باور نمیکنن که یه دکتر بتونه بینی رو اینطوری بزرگ کنه بار اول خیلی شیک بود خیلی فقط واسه همون یه ذره برامدگی بدبخت شدم و چند روز پیشم دکترم مرد که وارد جزئیات نمیشم که چرا مرد فقط خیلی ها رو بدبخت کرد اسمشم حسین محمدی نیک متخصص گوش و حلق و بینی از کرمانشاه و عکس دوم بینی ایده آل خودم هست که دوست دارم اینطوری کوچیک شه اگه کسی رو میشناسید راهنمایی کنید لطفا مرسی از همتون
توتی جان سوراخ بینی بعد از خوابیدن ورم یکم بزرگتر میشه.
نوک بینیتم بنظرم ورم داره ک حس میکنی خیلی فاصله داره.
طبیعیه ک با صورت الانت غریبه باشی.
اسم دکترت تو شیراز چی بوده؟
آرین جان منم با نظر pariiisan موافقم. من خودم به عنوان یه دختر از قیافه های مردونه و حتی خشن بیشتر خوشم میاد. الان بینیت خیلی خوبه برای یه مرد. واسه چی میخوای دوباره دست کاریش کنی و ریسک عمل رو به جون بخری؟؟ تازه اون عکسی که خودت فتوشاپ کرده بودی چهرت خیلی لوس شده بود. ببخشید البته به خاطر صراحت لهجم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
2810