2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015513 بازدید | 66529 پست
الاهی دستش بشکنه بچه ها اگه خدا بخواهد من میرم امروز مطبه کوهستانی
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
من امروز دماغم رو بدون چسب دیدم...تمام رخم هنوز خیلی ورم داره زوده برای اظهار نظر ولی نیم رخم رو خیلی دوست دارم .همونیه که از دکتر خواسته بودم.یه عکس هولهولکی گرفتم از نیم رخم که میزارم الان ولی متاسفانه هیچ عکسی از قبلش ندارم.چون از نیم رخم بدم میومد هیچ وقت عکس نگرفتم هفته دیگه عکسای قبلم رو از دکتر میگیرم براتون میزارم اینجا....امیدوارم همه از عملتون بهترین نتیجه رو بگیرین... (12 روزگی بینیمه این عکس،دکتر برزنجی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نمیخوام بعملم با سجادیان ولی بعکس نیلپر جون بینیه خوشگلتو ببینیم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ملیکا جون من خودم استفاده نکردم از بیمه تکمیلی اما یکی از دوستام استفاده کرده بود روندش رو واسم توضیح داده اینکه چه کارایی باید انجام داد میخوای واست بفرستم ؟ البته اون واسه سال ٩١ ، نمیدونم هنوزم همونجوریه یا نه
نشد بفرستم. با عکسا مشکل داره ولی شرح مطب گردی ای ندارم عزیزم.من اصفهانیم.سجادیانو ازینجا پیدا کردم.با کمک مجییییییییی و دوستان دیگه.دو بار رفتم مطبش.همه رو راضی دیدم و دیدم همه بینیها از شدت ورم داره میپکه. و کاراش پر ورم و کبودیه کم. از عکسای سایتش دو تا سه موردشو دوست داشتم. بهش اعتماد کردم و حالا میفهمم چقدر کارش خوب بوده. اولش از رفتار اولی که باهام داشتو رک و روراست برگشت گفت خوب نمیشه پره هات پهن میمونه خیلی بدم اومد. ولی بیشتر که تحقیق کردم دیدم کلا اول بد رفتار میکنه تا اونی که واقعا به عمل احتیاج داره و میخواد عمل کنه بیاد. ساپورت بعد از عملش بینهایت بینظیره.بدون اغراق واقعا عالیه. یعنی نصف شب بری تو فیس بوک بهش مسیج بدی بینیم نیم میلیمتر کجه ارومت میکنه و با دلیل بهت میگه چرا. دیگه اینکه قوس هاشو دوست داشتم که واسه خودمم داده. و اینکه من منشیش نیستم ولی اگه پای تعریف بیوفته سجادیان از همه تعریفی تره، بچه ها اینکه بدونین کسی که عملتون میکنه اینقدر وجدان داره که واسه هرچی دلیل بیاره.دلش بسوزه که فقط به ظاهر اهمیت نده خودش یه عالمه از استرسو کم میکنه. من اگه هزار بار به دنیا بیام.هزار بار بینیمو عمل میکنم. و هر هزار بارشو میرم پیش سجادیان. دوستتون دارم.ایشالا که بهترین نتایجو از انتخابتون بگیرین و مثل من شاد باشین حتی اگه قشنگ نشده باشین
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
2810