2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
برزنجى دستش به قوز مى ره. دوست منم بینیش قوز داره. دکى کفته تا یسال نرفت بیا سوهان بکشم. یکم قوز که خوبجله
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکى از بجه ها تو بیام خصوصى کفت سامى دیکه شایامهر نیست فقط کاندى و بهمنه نادریانم تو مشاوره کفت بیمارستان فرمانیه و کاندى و کلینیک شایانه
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
فری جون به عنوان دوست اضافت کردم قبول کن گلم بهت میل بتونم بدم
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
ناتالی جون توی تاپیک جواحی سینه یک خانمی به اسم شینا با دکتر حق گذار عمل کردن بیا اونجا بپرس ازش سینه و بینیش با دکتر حق گذار بوده
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
دوستان، حفره سمت راست بینیم از صبح بسته شده یه جورایی و داره اذیتم میکنه، دکتر میگفت ورمای داخلیه بینیته...درسته عایا؟ یکمی نگرانم...موقع شستشو وقتی داخل حفره سمت چپی سرم میریزم از همون حفره خارج میشه ، اما وقتی حفره سسمت راستو شستشو میدم از همون حفره خارج نمیشه و از حفره سمت چپ باز خارج میشه...
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
Aghaye bebakhshid بخاطر ورم یکى از سوراخاى بینیتون بسته شده. باید صبر کنین. واللا من که بینیم دو روزه یه جوش زده همین مشکلو دارم شما که عمل کردین! طبیعیه
مرسی مریم جون به برزنجی خیلی بطور جدی فکر نمیکنم یه ایراد دیگه ایم که تو کاراش مخصوصا سایتش دیدم بین پیشونیو ریشه بینیو نمیتراشه مثه اینکه بینی صاف چسبیده باشه به پیشونی
اره ها فران! دوست منم همینجوریه دقیقاً ماشاللا به دقت
شامانا، امیدوارم همین باشه که میگی، فکر نمیکردم انقدر رو بینیم حساس شم، چون واقعا از روز دوم بعد عمل پرهیزی نکردم و خیلی عادی باهاش برخورد کردم اما تو این چند روزه نمیدونم چرا روش حساس شدم. یه چیزی میگم نخندین اما امروز که تو اینه براندازش میکردم و با عکسایی که چند روزه پیش تو سایت گذاشتم مقایسه میکردم، میبینم نوک بینیم رفت بالا، حالا همه از افتادگی نوک بینی بعد عمل شکایت میکنن، برا من تازه داره سر بالا میشه...که اصلا از این موضوع راضی نیستم...چسب زیر بینی رو هم زیاد نمیکشم بالا...نمیدونم واقعا یه کمی گیج شدم.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
Aghaye bebakhshid بینیتون تازه ورماشو داره در قسمت نوک بینى نشون مى ده! نوک بینى که ورم مى کنه سربالا مى شه. حتى بینى قوسدار به نظر میاد به مراتب. نکران نباشید
2810