2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
نه فران جووووون قبول کردم هانی این نی نی سایت بعضی وقتا هنگ میکنه سر من
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه گفتی شوخ طبعی یعنی الکی میگم مرسی شامانا جون میشه عکسای قبل و بهد و عکسای قبل و بعد دوستم رو هم بگذاری
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
http://8pic.ir/images/76990981411119756344.png http://8pic.ir/images/86126562995228110410.png http://8pic.ir/images/99002909687342807093.jpeg عکسای دوست تینا
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مرسی شامانااااااا حووووووووننوننووو
قبول کردم هانی
عکس قبل عملم رو هم هست توی سایت و عکس روز دوم بعد از برداشتن اتل
شکلات، اگه تا حالا چسب نزدی برای خودت، و چسبت شل شده، بهتره با دکترت در تماس باشی هم چسب زدن رو یادت بده هم چسب الانو درست کنه، چون مهمه اگه خودت اشتباه بزنی چسبو امکان داره حالت بینی رو عوض کنی.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
من اصلا خودم چسب نمیزنم یک روز در میون میرم مطب خود دکتر بزنه، میترسم خودم کج بزنم
یادم نیست ٤ و دویست بود یا ٤ اخه قیمت کلینیک دقیق یادم نیست اما نزدیک ٥ شد
آره شکلات، خیلی خوبه. عرق نعنا، آب کرفس، آب سیب، آب هویج، چای سبز نخوردن نمک، هندونه، طالبی، غذای بیرون
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
tina جون شما مگه ترمیمی نبودی؟ اونوقت ترمیم رو با عمل بسته انجام داده عباسی؟!!!
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
2810