2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها اخه من الان تو مرحله چسبم می خواستم ببینم یعنی کسایی که چسب میزنن دائما چسب باید روی بینی باشه یا اگه بخوایم میشه 1 لحظه برداریم یعنی حموم رفتن هم مثل قبل میشه که صورت نباید خیس بشه؟
پریسا، هر دکتری یه دستور عملی واسه چسب زدن و مدتش داره، بعضی دکترها یه هفته فقط میگن بعضی دکترا تا چهار ماه میگن باید ادامه بدی...سعی کن با دکتر خودت در تماس باشی و سوال کنی...اما بطور مثال خود من الان هر دو روز یه بار باد قبلش دوش بگیرم و چسب خیس بخوره و برش دارم...بعدش یه یکی دو ساعتی اجازه میدم تا پوست هوا بخوره و تو شرایط عادی باشه، بعد دوباره چسب میزنم، این کارو باید تا یک ماهه اول بعد عمل انجام بدم که میشه تا ۱۰ روز دیگه، بعدش دیگه دکتر گفته یه ماه بعدش فقط شب ها چسب داشته باشم. و بعدش دیگه نمیخواد.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
Parisa7 از دکترت سوال کن این مسایلو. هر دکترى متدش متفاوته.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ماشالا امروز سرشار از کاربراى نورسیدس عجب روز فرخنده ایییییییییى
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810