2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااااااا من تازه یه ربعه از مطب نادریان اومدم!!!!!!!! 6و ربع مطب بودم یعنی مردم تا نوبتم شددددددددد
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Shokoolat جان؟ من بهت درخولست دوستی دادم. اگر اومده قبول کن اگر هم نیومده پلیز تو بفرست کار مهمی دارم باهات
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها من گفتم اگر بگه بینیت شبیه فروز می شه باهاش عمل می کنم بعد که رفتم تو اصلا عکس فروزو نشون ندادم. رفتم تو فیگووووور گفت، خببببب بگو؟ گفتم هیچی اومدم دماغمو بکنم (خخخخخخ) یه لحظه داشت می پکید از خنده عینکمو برداشتم، گفت تو که خیلی خوشگلی با همین دماغ چرا می خوای عمل کنی، گفت فانتزی می خوای یا طبیعی؟؟؟ گفتم فانتزی! اصلا طبیعی نمی خوام. خط پره هم نمی خوام شبیه پیر زنا می شم (بازم جلو خندشو گرفت) بعد گفتم نوک دماغمو بچسبونین به سقف. بعد گفت الان بهت عکس نشون می دم شبیه بینی خودت که بعد عمل فانتزی شدن 3،4 تا عکس نشون داد، قیافمو یجور کردم یعنی این دماغای بیریخت چین دیگه. بعد.... در کمال ناباوریییییییییی عکس فروزو نشون داد، که گل از گل من شکفت بعد که دید از فیگور اومدم بیرو واسم عکس و ازمایش نوشت. منم که تییییییببپ زده بودم خفففففففن بهم 9 قیمت داد بی کلینیک! خلاصه بدجوری می خواد منو بتیغههههههه!!!!!!! راستی 3 ساعت نشستم تا نوبتم شد، کاملا خوابم می اومد وقتی رفتم تو اتاقش فقط هم بینی دوتا از منشیاشو دیدم که معمولی خوب بودن. منشیاش خواهرن؟ چقدر شبیهن.
2810