2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
سلاممممممممممممممممممممممممم فران حتما برو از نزدیک کارای علامه رو ببین کارای جدیدشو ببین و حتما از طرف بپرس که چی از دکتر خواسته بوده اکثر کسانیکه میرن پیش علامه میگن خیلی ظریفو فانتزی میخان چون معروفه که فانتزی کاره اما تو مطب کارای طبیعی و نیمه فانتزی خیلی میبینی به نظرمممممممممم اصلا مسیرتو با تعریفا یا انتقادای سایت تغییر نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کاکایو فعلا فقط عکس سولماز جان کار چنوقته علامه بودن؟ خودشون فانتزی نخواسته بودن؟ من شنیدم کارای هفت هشت سال پیشش فانتزی بوده خیلیا بهم پیشنهاد دادن گفتن کاراش ظریفه سلام مینا جون
وای سلام .میبینم همه همچنان دارن میگردن؟؟؟مینا به نتیجه نرسیدی؟؟ سولماز جون شما که داری میگردی یه زحمت بری گونه منم یکیو پیدا کن اصلا نمیتونم برم مطب گردی
.
نادیه و مینا سلام. از این طرفااا تورو خدا ما روهم در جریان مطب گردیاتون قرار بدید
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها من امروز یکی رو دیدم بینیش خیلی بزرگ بودو قوز داشت ادم فکر میکرد عمل نکرده ولی جای بخیه معلوم بود انقدرم تو دماغی صحبت میکرد که وقتی حرف میزد همه بر میگشتن نگاش میکردن اما انقدر بد بود خودشم مشخص بود میدونه انقدر تو چشمه روم نشد اسم دکتر رو ازش بپرسم
نادیه نرفتی؟؟ از کوهستانی میگی یه مقدار؟؟ غلامرضا احمدی رفتی تاحالا؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
احمدی رو نمیشناسم..کوهستانی یا بار رفتم دوباره اما متاسفانه خلوت بود یه خانمی رودیدم 6ماه بود عمل کرده بود خیلی خوب بود دقیقا باب میلم بود اما کس دیگه نبود ببینم بازم باید برم من عملم موند واسه مهر ماه حالا فرصت دارم.. اهان فقط میگفتن واسه هر دفعه چسب وفلان بعد عمل ویزیت میگیره...راست ودروغشو.........
.
نادیه سر جمع چند تا نمونه دیدی از کوهستانی؟ سبکش چه مدلیه؟؟ نوک دماغ رو چه جوری در میاره؟؟ راستی تزریق کرده بودی صورتت رو راضی هستی؟؟
مـاهــے فکر نکنم. نمیدونم, مگر اینکه بینی خیلی پر کار باشه.
2810