2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=62888329]سلام دوستان.منم یک سال و نیمه که بینیمو عمل کردم و طبیعی شده.و واقعا راضیم.پیش دکتر بهنام غفاری ساری ...[/QUOTEسلام عزیزم واقعا از کار بهنام غفاری راضی هستید من خیلی دنبال دکتر خوب هستم تورو خدا یه راهنمایی بکن منو 

[QUOTE=62888329]سلام دوستان.منم یک سال و نیمه که بینیمو عمل کردم و طبیعی شده.و واقعا راضیم.پیش دکتر ...

سلام عزیزم.

بله من راضی هستم واقعا.

شما ساری هستی؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
دوستان من یه سال و نیم قبل با محبی نوبت زدم، خرداد هم عمل دارم. اما این افزایش هزینه‌ی نجومی‌ای که د ...

بخودت رحم کن افلاکی رو خط بزن

نصف ترمیمی های دکتر من مریض افلاکین

یه سر به پیجای نظر سنجی بزن ببین چیکار میکنه

دوستان من یه سال و نیم قبل با محبی نوبت زدم، خرداد هم عمل دارم. اما این افزایش هزینه‌ی نجومی‌ای که د ...

بصام چرا خط زدی

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
بصام چرا خط زدی

چند روز پیش رفتم مطبش، ۷-۸ تا عمل شده دیدم. یکی‌شون تنفسش صدا داشت و تو دماغی حرف می‌زد، نزدیک دو ماه گذشته بود از عملش. 

یکی‌شون هم قوس بینی‌ش عجیب غریب بود. ولی جالبه هر دو نفر خودشون خیلی راضی بودن.

در کل تو چند تا عمل به نظر اوکی بود، ولی من چون گزینه بهتر داشتم بصام رو گذاشتم کنار. نکته مثبتش این بود که واقعا محترم و خوش‌اخلاق بود و وقت می‌ذاشت. در مقایسه با بشارتی‌زاده مثلا، این واقعا نقطه مثبته.

سامی چی؟ اسم کاملش رو می گی لطفا سرچ کنم

من نزدیک دو ماهه که پیش دکتر سامی عمل کردم اسمش شاهین فتح سامی هست خیلی خیلی راضی هستم با اینکه خیلی عمل سختی برام بود چون من کلا به داروی بیهوشی و این جیزا بدنم حساسه خیلی اذیت شدم ولی خیلی دکتر خوبی هستن خیلی وقت میزاره برای هر عمل و واقعا با دقت عمل میکنه من به شخصه خیلی راضی هستم دختر خالم هم سه ساله پیشش عمل کرده خیلی راضی هست و اینکه به شدت از کار خودش مطمئنه و اعتماد به نفس بالایی داره که ناخداآگاه آدم بهش اطمینان میکنه و حس خوب میگیره من الان ۹ دو ماه میشه و چسبم و بر میدارم کلا هنوز ورم زیاد دارم ولی بازم خیلی خوب شده بینیم 

من نزدیک دو ماهه که پیش دکتر سامی عمل کردم اسمش شاهین فتح سامی هست خیلی خیلی راضی هستم با اینکه خیلی ...

چند تا سوال.

دیر نوبت ویزیت میده؟

بین ویزیت تا عمل خیلی فاصله میندازه؟

هزینه جراحی چقدر بود؟

2810