2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوع ویزیت کردن سجادیان رو هم من خوشم نیومد، خیلی دو به شک بود، و فاز منفی میفرستاد، با اینکه وقت عنل هم ازش گرفتم، اما اینکه دکتر کم ریسکیه درسته....ویزیت کردن بدتر از اون دکتر حسنانی بود، هزینه ویزیتم میگرفت از رو صندلی زورش میومد بلند شه، فقط رو مانیتور عکس نشون میداد، آخر سر هم به من گفت تنفست همین میمونه و بهتر نمیشه، این دیگه آخرش بود.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
شکلات جان برا شما هم مبارکه عزیزم من فقط نوک بینیم ورم داره من اب کرفس زیاد میخورم مثل اب رو اتیش میمونه واسه من زود ورمم میره البته من روزی 3 لیوان میخورم
دکتر برزنجی . 28 /93/1. 100% راضی . رسیدگی بعد جراحی عالی
وای اینا چیه شماها می گین؟ یحیوی و سامی و یزدانفر و ... اصلا اینجوری نبودن شیروانی و قیصری حتی با اون دک و پزشون کامل معاینه کردن و وقت گذاشتن پول ویزیت می دیم نه گپ و گفت باحالنااااااا این دکیا که می گین
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Aghaye bebakgshid من 3،4 بار رفتم مطب سامی. Katayoon یبار گذاشتم، من با این تب که میام حتی شکلک هم نمی تونم بفرستم. فقط می تونم بنویسم
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Shokolat من شنیدم تو یخچال باید نگه داشت. حتما نگه دار. چون خدای نکرده اگر بعد یکسال نیاز به ترمیم داشتی از غضروفای خودت استفاده کنن. نه خرگوش و گوش و دنده و.... خخخخ
2810