2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آقای ببخشید آره فران جان راستش دیدم هر جا می رم همه بهم میگن زیاد جالب نمیشه یا اینکه درصد پایین میدن مدل دارم که نمی شه حداقل سجادیان سر کوچه مونه می تونم هر روز برم سرش غر بزنم بقیه این مزیت و ندارن :دی
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
سلام خیالتون راحت اصلا جوگیر که نیستم هیچ کاملا هم افسردم مطب گردی : غلامرضا احمدی خب از جزئیات صرف نظر میکنم! عکس مورد نظرم رو نشون دکتر دادم و گفت از اون عکس بهتر و طبیعی تر میشم ولی دقیق نفهمیدم منظورش از بهتر چیه چون با توجه به نمونه های توی مطبش که شرح میدم تعریفش از طبیعی آنچنان جذاب نیست! دست دکتر به وضوح میلرزید وقتی گوشیم توی دستش بود این موضوع منو ترسوند حقیقتا! دکتر فقط پره ها رو برش میده اونم فقط زیرشو که البته واقعا جای بخیه یه خانوم که ۱۲ روز بود عمل کرده بود هم معلوم نبود!!! این موضوع عالی بود!!! ولی خب وقتی کلوملا رو برش نده یعنی این که نمیتونه لب رو بالاتر بکشه خب پس نتیجه چی میشه لب همونی که هست میمونه! من به دکتر گفتم میخوام لبم بالاتر بیاد اول که دکتر گفت نمیشه و کسی نمیتونه!!!!!!! و غیره! بعدم گفت اون کاری که دکترا میکنن اینه که غضروف نمیدونم چجوری میذارن که باعث میشه فاصله لب و بینی زیاد بشه لب مشخص تر بشه! اینو که گفت مطمئینم رنگم پرید چون من اصلااااااا علاقه ندارم فاصله بینی و لبم بیشتر بشه و کاملا مشخصه کاری که من میخوام رو متوجه نشده! راستی باز هم برخلاف گفته ی نادریان؛ انحراف ندارم! حالا نمونه ها خیلیا فاصله ی بین بینی و لبشون بنظرم زیاد بود و ۲ نفر از زیاد سربالا بودن بینیشون ناراضی بودن که البته دکتر بهشون گفته بود بینیشون میاد پایین یه خانوم بود که ۳ ماه بود عمل کرده بود میگفت بینی خیلی بزرگی داشته و حتما نسبت به قبلش عالی شده بوده چون خودشم خیلی راضی بود اما من از دیدنش وحشت کردم :| بینیش بشدت نوکش دراز بود بششششدددددددتتتتتتتت :| خودش میگفت ورمه! یه دختر بود که طفلی صورت ظریفی داشت ولی بینیش که البته ۲ ماهه بود بنظر خیلی نامتناسب بود با اجزای صورتش! خودش راضی بود میگفت بینیش شکسته بوده خوب البته دیگه این کافیه! ۲ تا بینی دیدم که سر بینیشون بزرگ بود! ۴ تا نمونه دیدم که بینی خیلی معمولی ای داشتن باز پرفکت نبودن! یه نمونه ی دیگه هم دیدم که همه چیش بنظر خوبو قشنگ میومد! اما نقطه ی قوت احمدی واقعا بخیه های عالیشه! واقعا عالی بود بخیه هاش! هرکسی باید دنبال سلیقه ی خودش باشه کسایی که اونجا بودن کاملا راضی بودن پس ممکنه برخلاف من شما هم از کارای احمدی راضی باشین :)
بهار سارا دوبار تایپ کردم ولی تا ارسال رو میزنم از سایت شوت میشم بیرون!ببخش همینجا جوابت رو میدم... .دکتر تامپون نمیزاره از اون لوله ها گذاشته ولی من ورمم زیاده نمیتونم از بینی نفس بکشم.روز عمل اصلا ترسناک نیست.اصلا هم درد نداری،بعدش فقط یه کوچولو درد داری که با مسکن خوب میشه ولی اگه مثل من دندونای حساس داشته باشی نفس کشیدن از دهن خیلی سختت میشه،من یه گاز رو یه کم مرطوب میکنم میزارم روی دهنم که باد کمتر بخوره به دندونام!! دکتر خیلی با وجدانه و برات وقت میزاره من که تو اطاق عمل بودم مامانم اینا میگفتن یه دکتری سه نفر رو عمل کرد فرستاد بیرون!!نترس با هرکی دوست داری عمل کن ولی بهش اعتماد کن و ریلکس باش...
2810