2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015623 بازدید | 66529 پست
آفای ببخشیدقبلا تو دماغی حرف زدنتون بخاطر انحراف بوده و قطعا به مرور بهتر میشه چون الانم چیزی از عملتون نگذشته اما به نظرمن خیلی هم بی احتیاطی نکنین وتوصیه ها رو تا6ماه جدی بگیرین
شامانا واسه همین میگم ادم باید دکترشو درست انتخاب کنه ، شیروانی استاده بینیها گوشتی و پهنه ، اما درست نیست یکی با ی بینی کوچیک و باریک بره واسه عمل پیشش. ممکنه به دلیل زیاد باریک کردن و برداشت غضروف بینیش دو تیکه بشه ، باید دید بینی قبلش چی بوده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقا ببخشید دکترتون کی بوده؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
خیلی طبیعیه و مناسب برای چهرتون
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
هلو اگر بچه رو شیر می دی بهتره دوره ی شیر دهی تموم بشه. البته خیلی از بچه های اینجا با وجود بچه هی شیرخوار عمل رو انجام دادن. هلو جان توی شمال، ساری، من شنیدم یه علی اصغر غفاری هست کارش خیلی طبیعی و خوبه. البته ندیدم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
هلو دکتر رحمان موسوی ، توی نوعروس یکی عکس گذاشت خوب بود. موسوی آمله. منم اینارو شنیدم ندیدم. غفاری دو تا هست تو ساری مثل اینکه. علی اصغر پیرتره. قوجقی من باهاش مشاوره شدم. الان ایران نیست اواخر همین ماه میاد. خیلی حرفه ای و باتجربه هست، منشیش به من گفت هرزمان تصمیم قطعی رو گرفتی قیمت هم می گیم. توی بیمارستان دی عمل می کنه. من نمونه ندیدم ازش. شاید باز برم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
هلو یه نمونه کار ازموسوی که تو آمله هست، خیلی قشنگ بود. من با گوشیم فردا لینکش رو برات میزارم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
باشه پس من فردا میام میبینم. من شنیدم تو گنبد هزینه عمل بینی خیلی پایینه ولی اونجا اصلا دکتر نمیشناسم.چند سال پیش که تو تهران بهترین دکترها 2تومن میگرفتن دوستم رفت گنبد 700 داد عمل کرد عالی شد.
هلو موسوی ٢/٥٠٠ قیمتش، با بیحسی موضعی بکنی ارزونتر هم میشه،حتماً برو نمونه ببین اگه میتونی. تهرانم دکتر سجادیان،فرهنگ،احمدی رنج قیمت ٤،٥ تومن هستند میلانی و کوهستانی هم همینطور.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی