2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015575 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با گوشیم این سایت باز نکرد بالای بینیم استخونی نوکش فک کنم غضروفی من طبیعی ولی از نیمه فانتزیم بدم نمیاد اگه به صورتم بیاد اینجا یکی دو نمونه از نادریان دیدم خوشم اومد مثل بینی فروز جون
ترسیدم نکنه پروتز باشه از یکی شنیدم اگه سر بینی سفت باشه پروتزه شما هم وقتی لب بالا رو میکشی پایین مثلا مثل وقتی ک رژ میزنی بینیت سفت میمونه سرجاش انگار با سیمان چسبوندنش؟!
27 مهر...کلینیک شایامهر.دکتر سامی(7/5+950کلینیک+300 عکس و ازمایش)بینی استخوونی راضیییییییییییم
مریم جان من مطب بشارتی رف تم و باها ش مشاوره شدم جدا از اخلاق سگیس کاراش اصلا قشنگ نیستن کاراش پهنن و اکثرا به روتوش لازم دادن که خوده خانوم دکتر پیشنهاد میده تو تاپیک ترمیمیا خیلی ازش میدونن اصلا کاراش به درد عمل اولیا نمیخوره مادایا جون ممنونم
وای همه عاشق بینی فروز شدن من یادم نیست فک کنم با نادریان عمل کردی درسته من اول نظرم رو بینی طبیعی بود ولی تعریف من از طبیعی اینه که تابلو نباشه عملیه اما تعریف دکترا از طبیعی بزذگ بودن بینیه با این حساب نیمه فانتزی میخوتم یه چیزی تو مایه بینی فروز دماعم هم پر کاره کجه ارتفاعش یکم باید کم بشه نوکش باید جمع بشه استخوانی و نوکش عصروفی جمیع عیبها رو داره چقدرم خوش اشتهام قیمت عپلم برام مهم نیست حالا نظرت چیه؟؟؟
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
نادیا پیش کی عمل کردی؟! دکی بهت غضروف و استخون اضافی داد؟! ب من ندادن من میخواستم
27 مهر...کلینیک شایامهر.دکتر سامی(7/5+950کلینیک+300 عکس و ازمایش)بینی استخوونی راضیییییییییییم
هانیل جون طبیعی دوستم. به هر حال دکتر غضروفا نوک بینیو جمعو جور کرده و محکم کاری. مامان ماهان گلی جون ،چه اسم طولانیی:-) اینجوری راهنمایی سخته، ولی همه دکترا نقاط ضعف و قوت دارن ، به نظر من باید دید نقطه ضعف ی دکتر کجا کارشه و تا چه حد این نقطه ضعف میتونه بینی شمارو خراب کنه، مثلا ی بینی بیشتر ایرادش نوک بینیشه ،که باید خوب و عالی جمع شه پس بهتر برین دنبال دکتری که نوک بینیو عالی جمع میکنه، به عنوان مثال برزنجی زیاد نوک بینیو جمع نمیکنه و بهش فرم نمیده ، اما مثلا شیروانی تو این کار استاده. یا ی بینی بیشترین ایرادش تو نیمرخشه و تیغه مثلا صاف میخواد و باید بره دنبال دکتری که اینکارستو با سلیقش جوره. یکی بینی باریک با تیغه نازک میخواد باید بره دنبا ل دکترایی مثل علامه یا یحیوی که بینیو باریک در میارن.
مرسی نادیا جون خیالم راحت شد چون سامی دکتری نیس ک بخواد پروتز بزاره نه؟!!!!
اره منم تو ی سایت خوندم ک نباید بافتی از بینی کم بشه و ازش خارج شه خوبه پس.....
دوستان من خیلی مطب گردی کردم ، حدود دو سال اینجا و قبلشم خودم تو اطرافیانم ، و در اخر به این نتیجه رسیدم دکتر بدون ایراد و کامل وجود نداره ، عمل بینی واقعا در صدیش شانسیه ، درصد زیادیش به بیس بینی بستگی داره ،و میمونه پنجاه درصد ،که اونم میشه سلیقه دکترتون ، و نظر شما.پس عمل بینی واسه هر کیسی پنجاه پنجاهه:-)