2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015553 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارتیمیس جان یادم به دانشجوها تخفیف می داد و بینی را با توجه به پر کار وکم کار بودنش قیمت می ده ادم منصفی بنظر میاد باید باهاش صحبت کنی من از منشش خوشم اومد البته من توتایپیک نوعروسم شنیدم سازگار 7-8 می گیره البته تا چقدر درسته نمی دونم
وااای فران جونم منم عجله دارم که از یکی مطمئین بشم امتحانام داره شروع میشه من هنوز ۵۰٪ هم با یه دکتر اوکی نیستم :((( بعد امتحاناتم میخوام بلافاصله عمل کنم که تا اول مهر یکم ورمم کم شده باشه بتونم برم دانشگاه :( آخه ما چه گناهی کردیم این دکترا انقدر بگیر نگیر دارن؟ :((( شانسم نداریم که یهو میشیم جزوه اون نگیرا :|
:))))))))) خیلی خوبه ما موفق میشیم :))) حالا تو حق داری نمونه نمیبینی من اما شوتم :| دوستم بهم میگه تو تشخیص نمیدی چه بینی ای خوبه چه بینی ای بده همون دوست پسرتُ همه جا ببر کار دست خودت ندی :| فعلا که با حرفای مامان نونو و مری جون و یه نمونه داغون که از صحرایی دیدم صحرایی رو حذف کردم حالا فعلا تو کار تحقیق راجب محبی و لاجوردی ام :( آخرم میدونم ریسک میکنمو با یکی از گزینه هام همینجوری عمل میکنم :| من خسته بشم ازم بعید نیست :|
نه از دوستم میپرسم با یه دختری تو مطبگردیام اشنا شدم یه هفته پیش با خاتمی عمل کرد میگفت کاراش جمعوجورو خوشگلن ولی کار بدم دیده بود ازش دوستان کسی چیزی از خاتمی نشنیده؟
فران همه ریسک دارن بخدا :| مامانم جراحن دیشب که به این نتیجه رسیدم گفت جراحی ریسک داره حالا هر جراحی ای که باشه نمیتونی بگی قطعا با این دکتر خوب میشه چون معلوم نیست توی اتاق عمل چی بشه باید یکمم ریسک پذیر باشیم دیگه کاریش نمیشه کرد :|
2810