2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فران جان مطب کوهستانی هنوز رفتم می خوام برم یزدانفر اصلا تو مطبش کاری ازش ندیدم که بخواد خراب باشه ولی عکسای تو کامپیوتر منشیش بدلم ننشست از طرفی دوست ندارم فاصله لبم زیاد شه ولی عکساش اینجوری بود یک مشکل دیکه هم که بنظر من داشت این بود که سطح کلوملا وپره ها یکی بود و زیاد بنظر خودم جالب نیست ودلیل آخر اینکه بنظر خودم و تمام دکترهایی که رفتم پرههای بینیم باید جمع تر بشه ولی یزدانفر دست به پره ها نمی زنه
آره mry جان. کوهستانی رو هم بگو پلیز
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
معصومه عین من دماغ منم تو عکس خیلیی بد تر از واقعیته
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سلام mary82 چرا همه میگن دکتر صادقی واسه مردا خوبه؟ینی واسه خانوما اصلا خوب نیست؟من چون تهران نیستم تحقیقی که درمورد ایشون کردم در حد اینترنت و یه نمونه از همشهریام بوده که دیدم.والا میگن استاده دانشگاه تهرانه و ظاهرا کم سن و سال و کم تجربه ام نیس من بینیم بالاش استخونیه و بخاطر شکستگی یه قوز کوچیکم داره ولی پایینش بیشتر غضروف و شایدم بشه گفت گوشتیه بیشتر وقتی میخندم پره هاش باز میشه و بدم میاد تو صورتم پهن میشه توروخدا هرچی میدونی واسم بگو امروزم زنگیدم مطبش گفت هزینه عمل 7.5 تا 8!!!دیگه نمیدونم تخفیفم بده یا نه!!!!!
کلا خواستم بگم همشه آینه و واقعیت و دوربین برا خودشون یه ساز جداگانه میزنند
Mary 82 راستی اینم یادم رفت بگم من اونی که تحقیق کردم محمد صادقی حسن آبادی بود،درسته؟این همون دکتر صادقی ه شهرکه غربه که بچه هام اینجا دربارش حرف زدن؟که بیمارستان امام کار میکنه لطفا راجب زمان گچ و چسب و اینکه تامپون میزاره یا نه بهم بگو ممنون از لطفت عزیزم ببخش خیلی سوالام زیاده
سلام نتیجه مطب گردی من مطب دکتر سجادیان اول از همه اینکه مطبش خیلی شلوغ بود یه عالمه بینی عمل شده بودن بینی خراب نداشت جز یه دونه که سوراخهای بینی یکی نبود اونم خود دختره گفت دکتر قبل عمل هم بهش گفته بوده که یکی در نمیاد یکی دیگه هم واقعنی بد بود از همه نظر سوراخ بینی که افتضاح اونم خود دختره کلی ذوق میکرد که عالی شدم که من اینو به منشیش گفتم گفت باید قبلشو میدیدی بعدم اگه خوب بود و ما اینجوری میکردیم که پدر مارو در میاورد اماااا خود دکتر فوق العاده آدم شوخ مهربون مثبت به من گفت من بینیتو میپسندمو دوست دارم عملش کنم خوب میشی گفت بینیت پوستش ضخیمه اما غضروفهای گردن کلفتی داره این اصطلاح دکی بود بعد گفن انتظار نداشته باش بعدش نیکول کیدمن شی ولی خوب میشی
سجادیان 31 خرداد غضروفی
2810