2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015431 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهسا جان میشه لطفا آدرس و تلفن امامی و کامل بگی عزیزم. البته اگه داری اگه ابیانه رو هم رفتی حتما به ما هم بگو چه جوریه.مرررررسی عزیزم
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
مینا جان آدرس یا اطلاعاتی از این فدایی نداری؟ میشه رفت مطبش و نمونه دید؟
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
بهانه جان برداشتی عکستو؟ به نظرم پره هات باید یه کم جمع شه و یه کوچولو هم سرش بالاتر بره، بیشتر دکترا خودشون طراحی میکن واست
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
صبا جان خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی های شما. از اینکه برای پاسخ به من وقتتون رو گذاشتین متشکرم. اگه خواستید مطب صفایی برید من الان زنگ زدم به این شماره: 09128265805 و یه آقایی برداشت من گفتم شما منشی دکتر صفایی هستین گفت بله (البته من شک کردم که شایدم خود دکتر بوده!!!) گفتن روزای زوج هستن خود دکتر هم نزدیکای 6 به بعد میان مطب. اما مریضا از 4 میان. حالا منم امروز میرم ببینم چه خبره. اما نمی دونم بتونم نمونه ببینم یا نه...
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی
صبا جان خودت به دکتر گفتی طبیعی باشه به نظر من جا داشت پره ها جمع تر بشه فک میکنی اگه من به برزنجی بگم مثلا پره ها رو بیشتر جمع کن و کوچیکترش کن گوش میده
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
2810