2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهانه جان پره هات باید جمع بشه به نظرم و سر بینی تو جمع میکنه و نوکشو یکم بالا می بره ارتفاع بینیت مناسبه و نباید کوتاه بشه و باید تو انتخاب دکتر دقت کنی
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
غیر از اینا برآمدگی نداره روی بینی ام ؟؟؟ خودم پره هام را دوست ندارم جمع بشه
آدم ها فقط آدمند نه کمتر نه بیشتر ، اگر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی . . . آنها را شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی . . .آنها تورا می شکنند
مرسی حداقل تو ناامیدم نکردی نظر دادی؟؟ چطوری پستای اضافم را بپاکم تو میتونی؟؟
آدم ها فقط آدمند نه کمتر نه بیشتر ، اگر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی . . . آنها را شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی . . .آنها تورا می شکنند
آیدا جون ببخش الان دیدم پرسیدی نمونه 3 ماهه برزنجی خوب بود یا نه، خوب بود،صاف و صوف و قرینه، البته ورم داشت ولی کبودی نه الهام جون برزنجی گفت هاله تیره دور چشمت تا یه سااال میمونه؟!! خیلیه که! :/
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
بهانه زندگی آخه من سر رشتی ندارم میترسم اشتباه راهنمایی کنم. بچه ها عکسمو گذاشتممممممممممممممممممممممممممم نظر بدین
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
من تهران نیستم اما میخوام اونجا عمل کنم تا حالا هم بیشتر از کار سجادیان خوشم اومده اما تو خانواده ام همه میگن اونقدرا هم بد نیست که بخوای بری زیر تیغ برای همین گفتم بیام با بچه های اینجا صحبت کنم
اتفاقا از این که این مدلی بشه خیلی میترسم اینجوری سرش میره بالا و تیز میشه من دلم میخواد سرش حالت گرد و ال داشته باشه یعنی بالا نره
2810