2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها شماها خیلی پولدارین راستش . من اومدم اینجا عضو شم یه دکتر خوب با قیمت مناسب پیدا کنم. اما همه خیلی راحت دم از 6 تومن 7 تومن به بالا میزنن. من خودم هزینه عملمو میدم. بیشتر از سه تومنم نمیتونم بدم. خیلیارو میشناسم که با 2 میلیون ونیم و کمتر عمل کردن هیچ مشکلی ندارن نه از لحاظ تنفسی نه ظاهری. توی این تایپیکا خیلی از فرهنگ مجد تعریف شنیدم. چن روز پیش رفتم مطبش. خیلیا ناراضی بودن جالبه چن نفر دیدم 4 یا سه ماهه عمل کردن اما ظاهرشون اصلا خوب نبود. و ناراضی بودن. جالبه یکی از دوستام 2 سال پیش هم خودش هم خواهرش پیشه دکتر ابیانه عمل کردن بینیشون فوق العاده خوب شده. خیلیم تمیز کار کرده. یکی از دوستامم قبل عید دو میلیون ونیم داده بینش خیلی خوب شده و هیچ مشکلی نداره. دکتر حامد امامی
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم مبنای شما دوستان فقط پوله ..... دکتری که 16 میلیون بگیره و خیلیا ازش ناراضی هستن نمیدونم بر چه اساسی خیلیا میرن عمل میکنن. به خاطر چشم و هم چشمی یا کلاس یه هر چیزی اما به نظر من اصلا درست و منصفانه نیس
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
البته من کار سجادیانم قبول دارم . واقعا دکتر خوبیه. اگه بخوام عمل کنم ابیانه - امامی - سجادیان یکی از این سه گزینه یا شاید رفتم بیمارستان امیر علم خیلی تعریفشو شنیدم
ملیکا جان من چن تا دکتر میشناسم 3 تومن عمل میکنن و کمتر اما کارشون واقعا خوبه. دکتر ابیانه الان 3 میلیون نیم اما تخفیفم میده. من که بیشتر از سه تومن نمیتونم بدم. ملیکا جان اینجا اخه خیلی راحت در مورد قیم بالا حرف میزنن. در صورتی که همین دکترا واقعا نمیرزه.
اره متاسفانه خوب دارن جیب ملتو خالی میکنن. همین روبه روی دکتر فرهنگ یه دکتره هست دو میلیون و هشتصد میگیره. که دماغارو داغون میکنه. یعنی کسی که میره پیش این دکتره عمل نکردنش بهتره
ب نظر من بحث قیمت و اینا نیس این دکترایی ک معروف شدن رنج قیمتشون رفته بالا و واس همین خیلی از بچه ها نمیتونن ب دکتراییی ک با 2 تومن عمل میکنن خیلی اعتماد کنن و خیالشون راحت باشه ک مشکل تنفسی یا چیزای دیگه واسشون پیش نمیاد البته اینی هم ک شما میگی درسته ک بعضیا قیمتاشون واقعا سر ب فلک گذاشته ولی بچه های اینجا واس کلاس گذاشتن با همچی دکترایی عمل نمیکنن واس این عمل میکنن چون بیشتر میتونن بهشون اعتماد کنن و بینیشونو ک قراره ی عمر توی صورتشون باشه رو بدن دستش
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
maman sepehr مرسی عزیزم راستش اون موقع ها (یعنی پارسال) فروزو سیما و لیلی و رستگار با نادر عمل کردند و بینی تمیزی شده بود به نظر من البته. یه روزم رفتم دم در مطبش نمونه ببینم از شانس قشنگم نمونه درست حسابی ندیدم. مثلا نمونه یه ساله دیدم اومده بود واسه یه کاری چسب زده بود!!!!!!!! خلاصه دل و زدم به دریا دیگه! انحرافم بله داشتم. البته کم.
27 اسفند. نادریان
2810