2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
خخخخخخخ رومیصا واس روتوش مگه بیهوش میکنن؟ راستی اینکه بیهوشی با تزریق باشه یا ماسک میشه خودمون انتخاب کنیم؟ وا اینکه میگن با ماسک گلوی گیسوزه تا چنروز درسته عابا؟ وای چقد سوال پرسیدم :))))))))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها الان سایت برزنجی رو دیدم نمونه جدید گذاشته، اولیش یه دختره که عمل بینی و پروتز گونه و چونه هم انجام داده تازه سه هفته س، خیلی تغییر مثبت کرده به نظرم، گونه هاش مصنوعی نمیزنن نسبت به پروتزای دیگه...خوشمان امد!
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
چه قدر سئوال داشتی، می‌دونستم زودتر میومدم... خخخخ وقتی تو کلینیک عمل کنی بله بیهوش می‌کنند ولی مدتش فرق میکنه به من که حق انتخاب ندادن اون سوزش به خاطر لوله‌ای که تو گلو میذارن ولی من سوزشم فقط روز اول بود
آره فران جون یه بار رفتم پیشش مشاوره، دکتر با اخلاق و کاربلدی به نظر میاد، بخصوص اینکه عضو فعال انجمن جراحان اروپا هم هست و من میدونم به هر کسی تو کشورهای اروپایی اجازه عمل نمیدن و کلی مراحل ویژه رو باید پاس کرده باشن...... اره برای من طراحی هم کرد که خوشمم اومد؛ مشکل اصلیم ندیدن نمونه زنده است(فقط بینی منشیاشو دیدم و یه نمونه 3 ماهه که تا خواستم حرف بزنم تذککککککردادن!!)،.. اگه بتونم فردا یه بار دیگه میرم
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
آیدا من پیغامت رو گرفتم اما نتونستم جوابشو خصوصى بفرستم من مشکل تنفسى ندارم و ٦ هفتس عمل کردم ، آخرین عکسام هنوز هست اینجا بعد از صفحه ٨٠٠ هست دقیقا نمیدونم چه صفحهاى اما دوشنبه پیش بود . من انحراف داشت بینیم و دکتر گفت صد در صد لنحرافش رفع نمیشه ، براى من طراحى کرد و خوشم اومد اما فقط نیمرخ بود و نیمرخ واسه من مهم نبود من تمام رخ صاف و تمیز میخاستم ، خیلى نظر خاصى ندادم به دکتر فقط گفتم طبیعى باشه و پره هام دست نخوره که اونم گفت بعی میدونم که لازم بشه پره هات باز شه ، بعد از عمل گفت که تیغه بینیت رو کاملا صاف کردم و خیلى راضیم ، و نیمرخت هم یه صافى و قوس خوبى داره که به صورتت میاد همون جایى که قوز داشت بینیم استخونش یه کم برآمدس و قوز داشت که گفت برطرف میشه چون استخونش زیاد کار شده روش از دیروز هم خیلى خیلى کم شده اون قوز ورم و کبودیم خیلى زیاد بود و هنوز هم کبودى و هم ورم دارم که بهم گفت ورمات شش ماه و اون کبودى دور چشام یه سال زمان میبره خونمردگی ها رفته اما یه هاله خیلى تیره دور تا دور چشام هست من در حال حاضر راضیم چون بینیم خراب نشده اما واسه این که بگم پرفکته باید صبر کن. اما اگه همینجور هم بمونه بازم من کاملا راضیم
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
ضمنا من بینى کوچولو دوست نداشتم و نخاستم کوچیک کنه ، من از بینى بازیگر هاى ترک خوشم میومد و فقط برزنجى سبکش اونجورى بود نمونه هایى که دیدم ازش عینا مثل عکساى سایتشه بینى من هم تو همون سبکه پس اگه از عکساى سایتش خوشت اومده برو پیشش چون خودش معتقد به اون سبکه
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
دوستان من بهمن 91 با عباسی عملیدم ...بینیم استخوانی بود و نوکشم افتادگی داشت ولی اصلا مشکل تنفسی نداشتم الان تا حدودی از عملم راضیم ولی یکم مشکل تنفسی دارم چون یه طرف بینیم انگار به استخونه وسط چسبیده و وقتی با دست فاصله میدم راه تنفسم باز میشه فهمیدین چی شد خخخخخخ
من اشتباهی که کردم این بود که همش اصرار میکردم طبیعی باشه ولی الان پشیمونم دکترم از خدا خواسته دیگه زیاد به خودش زحمت نداده مثلا تیغه ی بینیم صاف نیست و کجه وقتی به دکتر گفتم گفتش صورتت نامتقارنه از همونه که کج دیده میشه خواهر شوهرمم شهریور باهاش عمل کرد بینیش فوق العاده گوشتی بود قوز هم داشت...نسبت به قبل خیلی بهتره اما میتونست بهترم باشه راستی اینم بگم عملم خیلی راحت بود درد و خونریزی و کبودی اصلا نداشتم. در کل اگه بینی های ظریف میخاید عباسی اصلا گزینه ی خوبی نیست این بود انشای من
2810