2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Tactfull جونم بالاخره گفتییییییی????? خواستم بچه ها از زبون خودت بشنون بازم مبارکههههههه!!!! مماخ بادبادکتو عقشهههههههه
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
حسنا جان من پیش عباسی مشاوره شدم طراحی میکنه کلا هرچی بخوای نه نمیگه مطبشم جز یه کار گوشتیه خوب دیگه نمونه دیگه ای ندیدم بینی منشیشم کار هشت سال پیششه از خوده منشی که پرسیدم گف دماغم افت کرده!!!!!
سلام خوشگلاااااااااااااا وای پریسان جون چقد بینیت خوب شده مبارکه عزیزم چی شد نادریان و انتخاب کردی؟ انحراف داشتی؟ من شمالم می ارزه بیام تهران عمل کنم؟ اخه از نمونه هایی که بچه ها گذاشتن خوشم اومده(نادریان)
واللا ماهی جان چاق که هست تا عمل کنیم چاق ترم می شه!!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810