2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015690 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه منم حتما باز می رم مطبش. ملتجی یکی از دوستام 7،8 سال پیش باهاش عمل کرده خوب شده.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
یزدانفر بینی رو کوچیک نمی کنه. اما بینیاش خوبن، افت کمی دارن. مثل نادر هم دستش یه کوچولو به قوز می ره. در کل باتجربس. من تو مطبش یه مشکل تنفسی دیدم. که تو مطبای دیگه هم یه مشکل تنفسی بود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
دوستان همگی سلام. میبینم که همه سخت مشغول هستن. ایشااله که همگی انتخاب درستی داشته باشیم و بهترین نتیجه رو بگیریم. من به دلایلی عملم عقب افتاده اما هنوز خواننده تاپیک هستم و بحثارو پیگیری میکنم.ممنون از همه بچه هایی که شرح مطب گردی میزارن و بقیه که اطلاعات شونو به ما میدن. بعد این همه حرف یه سوال دارم هرکی میدونه بگه لطفا مخصوصا شامانا منم از دوستم تعریف صفوی و زیاد شنیدم اما اسم کوچیک شو نمیدونم.فقط میدونم این صفوی که من میگم هفته ای یه روز کرمانشاه ویزیت میکنه ولی عملاش تهرانه قیمتش هم 6.5، آیا این همون سیاوش صفویه؟
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
مهسا قاعدتا نه. اون احتمالا عباس صفوی نایینی باشه البته تا جاییکه من می دونم 3 تا صفوی ، گوش و حلق و بینی داریم در کل به دک و پز سیاوش صفوی نمی خوره بره کرمانشاه؛) می گن خیلی بخصوصن ایشوووووون شک دارم ، مطمین نیستم
سلام شامانا جونم بهتره بگم استاد شامانا :-) من که کلا چیز زیادی نمیدونم از دکترا.فقط اسمی میشناسم بعضی هارو.گفتم بپرسم مطمئن بشم ببینم کسی از بچه ها میدونه مرسی استاد :-D
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
درود بر همه دوستان عزیز با عرض شرمندگی این چند وقته نبودم یه مدتش که به خاطر کار و زندگی بود بقیشم روز مرد واسمون یه کامیون جوراب آوردن داشتیم تا الان میشمردیم که یه وقت کم نباشه :) همه خوبن؟ همه چی خوبه؟ شامانا بیا اینجا بینم یه گزارش مختصر مفید بده
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
کنسل موقتی.گفتم تا دوباره پولم جور بشه منم تحقیقامو بکنم.دارم لیست در میارم واسه مطب گردی
سلام آقا مانی.همه چی خوبه.اگه دکتر خوبم واسه ماها که عمل نکردیم هنوز پیدا بشه دیگه همه چی اوکی میشه
برزنجی واسه منم تو طراحی تا جایی که میخواستم کوچیک کرد و ارتفاع رو گرفت، پل بینیم هم گودتر کرد(برای من پره و باید گود بشه)، من خوشم اومد، ولی خب از رخ که نمیشه با اطمینان طراحی کرد و غیر از منشیاش هم یه نمونه بیشتر ندیدم، ولی بازم میرم مطبش...
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست