2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015729 بازدید | 66529 پست
من نمونه های خیلی خوبی از سیاوش صفوی دیدم، ولی هربار اینجا گفتم اسمشو دچار یاس فلسفی شدم خخخخخ دو تا از بچه های دانشگامون باهاش عملیدن خوب شدن. یکی از دخترا تو موسسه ای که می رم بینیش خیلی خوبه اونم با صفوی عملیده. دوست خودم بینیش تانک بود و فوق پرکار با صفوی عملیده معمولی شده خیلی، دکتر گفته بیا روتوش کنم دوستم نمی ره می گه طبیعیه. یعنی خراب نیست باید یه دور دیگه بره واسه ی ظریف کاری. منشی قیصری هم بینیش خوب بود می گن صفوی عملیده براش. تو مطب گردیامم با یه دختری آشنا شدم دختر خالش باصفوی عملیده بود ، عکسشو بهم نشون داد خوب بود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شامانا من یه دخترو تو مطب سامی دیدم که واس ترمیم اومده بود 1/5سال پیش با سیاوش صفوی عملیده بود طفلک خیلی داغون بود دماغش ارتفاع زیاد دو تیکه خط عمیق رو کلوملا تیغه بالاش زیادی باریک بعد یهو گوشتی میشد اصن یه وضی
ماهی منم مثه تو میخوام کوچیک شه بینیم فعلا که به نتیجه ای نرسیدم بعضی دکترا بینیو خوب کوتا میکنن ولی ارتفاعو دست نمیزنن بعضی دیگه ارتفاعو میگیرن ولی طولو کم نمیکنن که خودش بدتر میکنه اوضارو چون اگه فقط ارتفاع کم بشه طول بینی بیشتر از قبلش بلندتر بنظر میاد خلاصه همشون یجای کارشون میلنگه
سلام. بچه ها من متاسفانه تهران نیستم ،امروز رفتم اون همشهریمو که با محمد صادقی عمل کرده بود دیدمش.واقعا عالی شده بود،با توجه به اینکه من شنیدم این دختر قبلا دماغش بدجور شکسته،یعنی کامل دماغش تو صورتش کج شده و افتاده یه طرف صورتش،خود دکترم بهش گفته بود عمل سنگینیه،و میگفت 6 ساعت تو اتاق عمل بودم،فقط 1 هفته گچ،1 هفته چسب.الانم فوق العاده راضی بود.چون از اطلاعاتتون خیلی استفاده کرده بودم تا حالا وظیفم دونستم چیزی رو که میدونم بهتون بگم. فقط یه سوال،این خانم به من گفت اسم دکترش محمد صادقی حسن آبادی بوده،این همون محمد صادقی ه که بچه ها تو تاپیک در موردش حرف میزنن؟ممنون میشم اگه جواب بدین.
حسنا اگه رفتی شیروانی از نمونه ها در مورد تنفسشون پرس و جو کن این یه مورد خیلی مهمه.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
خب خب...ما اومدیم :) من و دخمل ناز امروز اول رفتیم مطب غلامرضا احمدی، دخمل ناز ویزیت هم شد ولی من فقط نمونه دیدم، راستش زیاد به دل من ننشست، بیشترشون خط پره خیلی واضح یا حتی فرورفته داشتن، بدون چسب فقط دو تا دیدم که چندان خوشم نیومد، ینی بینی نبود که ببینی و بگی من میخوام با این دکتر عمل کنم! یه چسبی بود که خود دختره خوشگل بود و به نظر میومد خوب شده ولی خب چسبی بود و نمیشد زیاد روش حساب کرد، این مشاهدات من از احمدی، حالا دخمل نازم شاید بیاد بیشتر بنویسه.. رفتیم با هم نادریان و آیدا جون هم اومد، کمین کردیم جلوی پله ها و هر کی میخواست بره تو یا میومد خرشو می چسبیدیم- حالا بماند که یکیشون منشی خود نادر درومد و بهمون تذکر داد خخخخخخخ- نظر خودمو بخوام بگم، از تعریفایی که شنیده بودم و عکسایی که از سمی و نادایا دیده بودم-و خوشم اومده بود- انتظار بیشتری داشتم از نادریان، نمونه نه چندان خوب هم ازش دیدم که خب ترسیدم از شانس من، منم مث همون شم، من انحراف ظاهری دارم و ارتفاع بینیم هم باید حتما کم شه و دوس ندارم از نمای رخ سوراخ های بینی معلوم باشه، خود منشیه که از دور دیدیمش به نظر خوب میومد و یه دخمل دیگه، بقیه هر کدوم یه جای کار می لنگید...خلاصه یه کم ناامید شدم ... حالا باز آیدا جون و دخمل ناز توضیح میدن... من میخوام فرهنگ هم برم، شاید دوباره پیش برزنجی هم برم، کارای شیروانی هم قشنگن ولی واقعا از مشکل تنفسی که بعضیاشون دارن فوبی دارم و حذفش کردم... بچه ها از زینلی بیشتر میگین؟ کار خراب تابلو داره؟
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
آهان اینم بگم که خوبی مطب احمدی این بود که هیچ مشکلی برای دیدن نمونه ها نبود و جمع خوب و صمیمانه ای! حکم فرما بود، تعداد نمونه ها هم کم نبود، منشی هم نداشت
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
احمدی رو حذف کردم، نادر رو احتمالا بازم میرم... اه چقدر وقت گیره این کار، دیدین بعضیا خیلی هم تحقیق نمیکنن و مثلا یه نمونه تو فامیل میبینن و سریع عمل میکنن و خوب میشن؟ (یه سریشون هم نمیشن! امن از دسته دومم احتمالا...) خخخ آره شامانا واقعا فک کنم همون عکسامو روتوش کنم و گریم، خیلی مطمئن تر از عمله)
انا جان ممنون از شرح مطبگردیت بچه ها میشه تو مطبگردیاتون به سایزو ارتفاعو اینه نوک بینیا گرد بود یا تیز خط پره داشتن یا نه ناراضی بود تو مطب و....خلاصه به جزییاتم اشاره کنید؟! با تشکر :))
من مطب موحدی رفتم خودش یه جوری بود شبیه همه بود جز دکتر مطبش خیلی معمولیه، منشیشم مرده، به گمونم برادر دکتره یه نمونه دیدم عالی 3تا معمولی یه بد واسه همین به همه میگم اگر بینی خیلی پهن گوشتی ندارین برین مطب گردی حتما مطبش. مطبش میرداماده، تقاطع شریعتی، کنار آزمایشگاه میرداماد ولی هیچ کس مشکل تنفسی نداشت.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)