2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015722 بازدید | 66529 پست
ana نوک بینی های کارای احمدی چه جوری بود؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
راستی بیرون هم یه نمونه دیدم از موحدی، خوب بود. خیلییییییییی تمیز بود اما یکم صورتشو فلت و صاف کرده بود. نرخش هم 7،8 تومنه با کلینیک. کلینیک شفق توی یوسف اباد عمل می کنه. فقط هم روزی یک عمل انجام می ده.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد نادریان خب نوک بینی کلا به سمت گرد متمایله دیگه- نه گرد گرد البته- خلاصه تیز نیست و اینش رو من دوس داشتم، احمدی هم تو همون مایه ها ولی یه کوچولو تیزتر...در مورد ارتفاع هم احمدی هم نادریان نمونه هایی بودن که خوب بودن و نمونه هایی هم بودن که نیاز به کمتر شدن ارتفاع داشتن، قوس نادریان در کل کمتر و تمیزتر بود، پره هاش هم بهتر بود ولی میگم بیشتر نمونه ها همه خصوصیات مورد نظر من با هم رو نداشت، و نیمرخ ها کلا بهتر از رخ بود اکثرا...البته در مجموع من کمتر رخ خوبی از دکترایی که رفتم دیدم، به خاطر همینم تو سایت خود دکترا عکس از رخ کمتر هست...
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
بهارسارا جان من به نادریان گفتم میخوام مرداد عمل کنم بهم گفت ایرادی نداره فقط آزمایشات بیشتر از یه ماه ازش نگذشته باشه منم بینی منشی نادریانُ دوست داشتمممم :دی بچه ها من شنبه از شاهین صحرایی وقت گرفتمممم بازم ذوق دارم فکر کنم بازم جوگیر شدم :دییییییی
CBC: تعداد گلبول های سفید و قرمز و هموگلوبین و پلاکت FBS: قند ناشتا BUN: عملکرد کلیه PT,PTT,BT هم تست های مربوط به انعقاد خون هستن...
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
آنا نمونه ای که از موحدی دیدی چطوری بود؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بهارسارا جون با کی عمل داری؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند