2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015763 بازدید | 66529 پست
البته استفاده از هیوسین و زنجفیل قبل از عمل، از استفراغ و تهوع بعد از جراحی ناشی از بیهوشی عمومی پیشگیری می کنه اینم بگم نگی نگفتی
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
دکترایی که بچه ها زیاد باهاشون عمل کردن رو که حتما برو. چون مشاوره با اونا خیلی به تصمیمت کمک می کنه ولو با خودشون عمل نکنی. مثل فرهنگ، سامی، نادریان. اگر انحراف یا آلرژی داشته باشی تشخیص این 3 تو این زمینه ها خوب و دقیقه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی بذار بچه ها امشب شرح مطب گردی از احمدی و نادریان بدن. اون دوتا هم طبیعی خوشمل دارن. بینی رو کوچیک هم می کنن. اگر نمونه هایی که بچه ها دیدن خوب بود به این دو تا هم فکر کن.
زینلی دکتر خیلی مشهوریه. مثل شیروانی. چون طبیعی کاره من نرفتم. تو که محدودیت قیمت نداری و طبیعی شیک می خوای حتما یسر برو مطبش نمونه ببین.
نادریان و احمدی رو تو یه روز می تونی بری، نزدیکن. سامی و زینلی هم نزدیکن. همشون بینی رو خوب جمع می کنن.
سلآام شامانا تو ام ار ای نداشتی امروز؟اینجا چه میکنی دختر؟منو باش که داشتم واست دعا میکردم مهصوصا واس تزریقش خخخخ mahi-563 بینیامون یه شباهتایی به هم دارن میخوای طبیعی باشه یا سایزش زیاد کم شه؟
نه فران جمعه ساعت 7 و نیم عصر ام آر ای دارم همگی برام دعا کنین
بنفشه جان بیشتر دکترا حق انتخاب نمی دن متاسفانه. بیهوشی عمومی رو فقط انجام می دن. اما بین دکترایی که با هر دو روش عمل رو انجام میدن، بله می تونی انتخاب داشته باشی.
نه بنفشه جان اکثرا دکترا با بیهوشی عمومی عمل میکنن و بعضیآشون با نیمه بیهوشی فک کنم کمتر دکتری باشه که حق انتخاب بده این نمونه کار از ابرومند بنظرم کلوملاش زیادی کوچیک شده ولی درکل طبیعیو خوبه