2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015935 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان ، ویدا ، من با نادریان عمل کردم ، دکتر درست میگه ، حتی بدون اینکه قبلش بامن هماهنگ کنه ،اینکارو واسه من انجام داد ، واقعا دستش درد نکنه. منم وقتی میخندیدم ، کمی دندانها ی بالام زیادی معلوم میشد که این حالتو دوس نداشتم ، و موقع عکس گرفتن عکس با خنده کامل از روبرو و نیمرخ داشتم. بعد عمل، اوایل حس میکردم لبم پایینتر اومده و دندونها بالامو بیشتر پوشونده گفتم شاید واسه بی حسی لبمه و پایه کلوملا. اما بعدها متوجه شدم ، یعنی خود دکتر بهم گفت ،تو ویزیت ی ماهگیم که این مشکلو هم واسم رفع کرده:-) پزشک اگه بخواد میتونه اینکارو واست انجام بده.بعضی از دکترا هم واسه اینکار پول بیشتر میگیرن. فران جان بینی ها باچسب تقریبا همون بینی خواهند بود که بعد از رفتن ورم میبینی ، میگم تقریبا چون بعضی از بینیها از همون روز اول خیلی ورم دارن ، مخصوصا گوشتیها.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی شامانا جونم، خوبم ، عزیزم مشکلتو بزرگ نکن ، کلی از خانوما این مشکلو دارن ، ولی پیگیرش باش. ی سری مشکلاتو با فرستادن انرژی مثبت میتونین حل کنین. اگه بدونین این انرژی مثبت شما با کاءنات چیکار میکنه و بازتابش واسه خود تون چقدر عالیه:-) همیشه انجامش میداین یجورایی همون قانون جذب.
MAHI جان، سجادیان،فرهنگ، نادریان، برزنجی، منافی، زینلی، قیصری به ترتیب قیمت ،طبیعی کارن اگر عکس بینیتو بذاری بهتر می شه راهنمایی کرد
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
البته اگر انحراف داشته باشی نادریان گرونتر از برزنجیه
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مرسی نادایا جونی. حتما. امیدوارم دکتر هم همین نظرو داشته باشه
بچه ها من از هفته دیگه گوش شیطون کر میخوام مطب گردیمو شروع کنم دماعم ارتفاعش زیاده استخونیه و انحراف ظاهری داره یه دکتر چند سال پیش بهم گفت احتمالا وقتی نوزاد بودی بینیت شکسته نمیدونم واقعا شکسته یا نه دکتر فرهنگ و دکتر علامرصا رصایی رو میخوام برم دیگه کیو پیشنهاد میدین منم عاشق بینی فروز هستم اون مدلی دوست دارم
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟