2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015608 بازدید | 66529 پست
شامانا منم مث تو هیچ تجربه ای از اتاق عنل و بی هوشی نداشتم خدا رو شکر، یه لحظه است و بعد تو بخش بهوش میای... الان منشیه دکتر فرهنگ زنگ زد...گفت واسه روز شنبه بعد از ظهر برم واسه برداشتن گچ...گفت قبلش دوش بکیرم و صورتمو بزنم...هوراااااااااااااا
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
بچه ها برای پروتز چونه تعریف کار کدوم دکتر رو بیشتر شنیدین؟ سامی، برزنجی، دکترای دیگه...؟
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستاى خوبم الان یه ماه از عملم میگذره ، کبودیهام رفته کاملا اما یه هاله سیاه دور چشام هست ، به نظرتون اون میره به زودى یا نه ؟ راه حلى نیست که زودتر محو بشه ؟ دکتر به من گفته تا دو ماه چسب بزنم یعنى ٢٤ ساعت چسب باشه یا یه چند ساعتى در روز میشه ورش داشت ؟
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
سلام ، کار پرتز سامی وبرزنجی خیلی خوبه، برزنجی قیمتاش مناسبتره منم پرتز چونه انجام دادم ، خیلی دوسش دارم.:-) الهام بینیت خیلی خوشگل شده، من عکساتو دیدم اون روز عجله داشتم نتونستم واست پیام بذارم.
سلام دوست های عزیزم من الان 6ماه و 7روز میشه که عمل کردم، اومدم عکسم رو بزارم که هم کمکی برای بچه هایی که میخوان با دکتر یحیوی عمل کنن باشه هم نظرتون رو راجع به بینیم بدونم،خوشحال میشم نظراتتونو بدید
اتنا جونیییییییی مرسی بابت عکسااااااااااااا از قبل عملتم عکس بذاری عالی می شه
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)