2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
الهام مطمئن باش ورمه, دیروز خود دکتر میکفت بعضی دکترا قوز رو کامل برطرف نمیکنن , به بهانه اینکه طبیعی باشه. کفت اما بنظر من یه بینى هرجقدر هم طبیعی عمل شه, باید کامل قوز رو برداشت. mry82 عزیزم ساعت 5 به بعد مطب باش, نمونه ها میان. حتى وقتى ویزیت شدی میتونى بشینی تو مطب, منشی هاش خیلی مهربونن, کاری ندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دوستم 10 روز دیگه عمل داره، همزمان رفته دکتر پوست پوستشو داره پاکسازی میکنه الان صورتش پر از جوش و پوسته پوستس. میگه اشکالی نداره برای عکسایی که قبل عمل باید بندازم به صورتم کرم بزنم؟ روز عمل چطور؟ میتونه به صورتش بجز بینیش کرم بزنه؟
الهام جون مبارکه عزیزم خیلی طبیعی و عالی شده اصلا مشخص نیست سبکه برزنجی خیلی خارجیه باکلاسه ایول لبتم خیلی خوب شده من اینجوری طبیعی دوس دارم یه سی سی زدی؟
دلم فقط آرامش میخواد... 
Asal جان من چند صفحه ی پیش رو داشتم می خوندم، دیدم پست گذاشتی درباره ی دکتر دینی سوال داشتی. من یه نمونه توی دانشگاه دیدم، راستش اینهمه بینی عملی دیدم هم چین ورم وحشتناکی ندیده بودم یه چیز می گم یه چیز می شنوی الان که تازه ورمش یکم کم شده ، یه چیزایی قابل رویته، اونم اینه که بینیش مصنوعیه خیلیییییییی اونجایی که کلوملا(ستون بینی بین سوراخها) به پشت لب می رسه، انگار کلوملارو با یه شیب بد قیافه چسبونده به پشت لب، طوریکه زیبایی پشت لب رو از بین برده بینیش قرینه هست و اصلا کج نیست، ولی انقدر محل اتصال کلوملا به پشت لب فاقد ظرافته و بینی مصنوعی شده که دیگه به قرینه و غیر قرینگی توجه نمی کنی به نظرم خیلی برو مطب نمونه ببین تا مطمین شی. من که زیاد پیشنهاد نمی کنم راستش
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Aghaye bebakhshid مبارک باشه بینی جدید؛))))))(( چای سبز استفاده کنین روی کبودی ها آلوورا بمالید آب کرفس رو با آب پرتقال یا آب هویج مخلوط کنین تا افت فشار نده بهتون چون می خواین زیاد استفاده کنین نمک ، ادویه، غذاهای بیرون استفاده نکیند از مسواک کوچیک برای مسواک زدن استفاده کنین زیر سرتون دو تا بالش بذارین غداهای سفت و جویدنی سخت ، و آدامس استفاده نکنید کمتر حرف زدن و کمتر خوابیدن حداقل خنده و گریه، ورمتون رو خیلی کاهش می ده
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810